• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin inşallah.
1 sene önce 5haftalik hamileyken kanamam başlamıştı ne yazikki dış gebelik yaşadım iç kanama başladığı için sağ tüpüm alındı.ozmandan beri hiç korunmadik.dogal yolla hamile kalmam biraz düşük sadece sol tüp ile hamile kalabilirim.catlatma iğnesi klomen herşeyi denedik ama maalesef olmadı her ay hamileyim sanıp hep hüsran oldu sonu.belirti aramaktan kendimi dinlemekten araştırmakta kadın doğum doktoru gbi hissediyorum kendimi🙂son adet tarihim 3 Mayıs bat.31 Mayıs adetlerim düzenlidir en fazla 1 gün gecikir.adetime 6gun varken dayanamadım kaset testlerden yaptım tabiki çıkmadı smdi kendimi zor tutuyorum yapmamak için bekliycem inşallah gecikmemi inşallah vardır🙏.bu ay belirtilerimde değişik olarak sadece iki gün migdem bulandı vede sol kasığımda batma çok oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin kusura bakmayın uzun oldu biraz 😌
Tek tuple 2 cocuk sahibi kuzenim var hiç canını sıkma canim ve doğal yolla oldu bebekleri

Janna canim benim bat 6 haziran 9 gun var. Sen erken Testte hayalet cizgi görmüştün. Ben ne zaman yapsam ya. Karnimda 2 gundur şişlik var ara ara sag kasigim agriyor bugunde cok az gogus hassasiyeti basladi ama regli oncesi olur hep bende
Pazar günü erken gebelik testi yapabilirsin canım

İyi geceler kızlar buraya fotoğraf yükleyemiyorum boyutu cok buyuk diyor ne yapmam gerekli? Ovulasyon testimi aticaktim son dort gun 🤔

Canım hafiften sancım var benim ha adet oldum ha olucam diye bekliyorum gidip gidip bakıyorum🙈😂 Göğüslerimde de aşırı şişlik var, hafiften beyaz akıntım var. Merakla bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Cnm göğüs ucunda beyazlık ve sivilce çıkmış gibi şeyleri varmı

Maalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi 😔
Aa çok üzüldüm canım belki lekelenme olmuştur sakın sıkma canıni

IMG-20210529-WA0000.webp

Kızlar adetimin 11.gunu bitti suanda. 27gunde bir oluyorum. Suan kasiklarimda hafif sancı var gunduz ovulasyon testim silikti fakat az once yaptigimda koyulastigini gördüm. Sizce yumurtlama mı oglum hala uyumadi bu geceyi galiba degerlendiremicez. Sizce kacirir miyim sabah iliski olmali mi?

Eki Görüntüle 2859901
Kızlar adetimin 11.gunu bitti suanda. 27gunde bir oluyorum. Suan kasiklarimda hafif sancı var gunduz ovulasyon testim silikti fakat az once yaptigimda koyulastigini gördüm. Sizce yumurtlama mı oglum hala uyumadi bu geceyi galiba degerlendiremicez. Sizce kacirir miyim sabah iliski olmali mi?
Sabah da olur canım sabah değerlendirirsiniz

Kızlar ne olur yardım edin kafamda deli sorular dün de buraya yazmıştım iki hastadır göğüslerim şişti ve ilk defa böyle oldu dün de ucunda beyazlık var diye dünde akşam da sarı akıntım oldu sarı akıntı kafamı karıştırdı ya

Kızlar ne olur yardım edin kafamda deli sorular dün de buraya yazmıştım iki hastadır göğüslerim şişti ve ilk defa böyle oldu dün de ucunda beyazlık var diye dünde akşam da sarı akıntım oldu sarı akıntı kafamı karıştırdı ya
Sarimtirak akintilarda normal kategorisinde tabi koku olmadigi surece senin nasil? Benim adete yakin her zaman olur mesela ama koku yoktur

Test yapıp kalbim kadar beyazlığı görünce çok üzülüyorum çünkü 😭
Kızlar idrarda bhcg yumurtlama nın 12. Gününden önce çıkmaz diyor doktorlar. Acele edip üzülmeyin boşuna olsada çıkmayabilir şuan.. 🙂
Bende kocamı ikna etmeye çalışıyorım test için adam yok yok erken diyip duruyo :KK70:
Kocana ne bakıyorsun canım al eczaneden kaset testi yap 🥰🥰
Janna canim benim bat 6 haziran 9 gun var. Sen erken Testte hayalet cizgi görmüştün. Ben ne zaman yapsam ya. Karnimda 2 gundur şişlik var ara ara sag kasigim agriyor bugunde cok az gogus hassasiyeti basladi ama regli oncesi olur hep bende
Çok erken canım çok.. Yumurtlama İn 10. Günü rahme tutunuyor yumurta ve ondan sonra bhcg salgılanmaya başlıyormuş.

Aynen benimde bat tarihime yakın olur ama benim kafamı karıştiran göğüslerim
O beyaz noktaciklara montgomery bezi deniyo neden oldugu belli degil ama adet donemi hamilelikte hatta normal zamanlarda bile belirginlesebiliyor gecen ay fark ettim bende doktoruma sordum takilacak bisey degil dedi

O beyaz noktaciklara montgomery bezi deniyo neden oldugu belli degil ama adet donemi hamilelikte hatta normal zamanlarda bile belirginlesebiliyor gecen ay fark ettim bende doktoruma sordum takilacak bisey degil dedi
Hmm anladım canım desene bu ayda umudum azalıyor bat günüm pazartesi günü olmazsam salı günü testi yakacağım artık

Back