Testlere göre iki kere mi yumurtlama ve çatlama olmuş oluyor ..bende teste yeni başladım da anlamaya çalışıyorumArtık catlamistir demi bu gece bi faaliyet olamayacak çünkü umarım tutar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlere göre iki kere mi yumurtlama ve çatlama olmuş oluyor ..bende teste yeni başladım da anlamaya çalışıyorumArtık catlamistir demi bu gece bi faaliyet olamayacak çünkü umarım tutar
Test yapıp kalbim kadar beyazlığı görünce çok üzülüyorum çünküTest yapsana artık kuzum ya niye böylesiniz siz![]()
2-3 gün daha gelen giden olmazsa yapayım şimdi hevesim kursağımda kalcakAyyy test yap sabah hemencikkk hadii bence de yerleşme kanamasıı
17.gün yumurtlaması olmus sonraki gün catlamısTestlere göre iki kere mi yumurtlama ve çatlama olmuş oluyor ..bende teste yeni başladım da anlamaya çalışıyorum![]()
Hayır asıl 2-3 gün daha kendini kandırırsan sonra daha cok üzülcen. Testini yap yarın sabah kuzum sen beni dinle. Varsa Allahtan yoksa Allahtan bunu unutma2-3 gün daha gelen giden olmazsa yapayım şimdi hevesim kursağımda kalcak![]()
Ama tavsiyem çatladıgı günde birliktelik olması yönünde. Bugün olmasa bile yarın mutlaka olun bence.Artık catlamistir demi bu gece bi faaliyet olamayacak çünkü umarım tutar
Sen de haklısın kuzum biliyorum, varsa vardır yoksa yok 2 gün bunu değiştirmez, hayırlıysa olmuş olsun inşallahHayır asıl 2-3 gün daha kendini kandırırsan sonra daha cok üzülcen. Testini yap yarın sabah kuzum sen beni dinle. Varsa Allahtan yoksa Allahtan bunu unutma![]()
2-3 gün müü aman allahım2-3 gün daha gelen giden olmazsa yapayım şimdi hevesim kursağımda kalcak![]()
Aglayacamda kaynanamdayim bilion mu pit layamadiKızlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah babalar gününde böyle bir hediye güzel olmaz mıydıgözyaşım pıt vallahi
![]()
Bende kocamı ikna etmeye çalışıyorım test için adam yok yok erken diyip duruyo2-3 gün müü aman allahım![]()
Sizlerden cesaret alarak sabah yapcam bakalım, yüzleşeyim2-3 gün müü aman allahım![]()
İnşallah gebesindirSizlerden cesaret alarak sabah yapcam bakalım, yüzleşeyimadet öncesi lekelenme de olabilir
![]()
nolur kocanı yolla bu gruba 5 dk da ikna 10 koldan ahahha darlaya darlayaBende kocamı ikna etmeye çalışıyorım test için adam yok yok erken diyip duruyo![]()
Benim ki de öyle bekle geçerse yaparsın ne bu acele diyoBende kocamı ikna etmeye çalışıyorım test için adam yok yok erken diyip duruyo![]()
Kız yok diyor ona göre 10 gün bekliyceznolur kocanı yolla bu gruba 5 dk da ikna 10 koldan ahahha darlaya darlaya
Al işte aynılarBenim ki de öyle bekle geçerse yaparsın ne bu acele diyo![]()
İçeri içeri ağla çaktırmadanAglayacamda kaynanamdayim bilion mu pit layamadi![]()
Aman al bi idrar testi eczaneden sende kocanıza niye bakıyonuzKız yok diyor ona göre 10 gün bekliycez
Oyle yaptimİçeri içeri ağla çaktırmadan![]()