Aynı yere mi ölçtürdün dünkü sonucunlaSonucum cikti 21.05 ne diyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yere mi ölçtürdün dünkü sonucunlaSonucum cikti 21.05 ne diyosunuz
Bende öyleyim canım inşallah bebişler tutunmuştur :)Canım hafiften sancım var benim ha adet oldum ha olucam diye bekliyorum gidip gidip bakıyorumGöğüslerimde de aşırı şişlik var, hafiften beyaz akıntım var. Merakla bekliyorum
![]()
Bence güzel artmış sonucta pazartesi bi daha verirsiniz kanEvet ayni![]()
Hasocum senin bat nezamandi ..hayırlısı olsun canım kanama falan olursa Dr a gidersin ilaç veriyorlar progestan takip et canım .Evet ayni![]()
Sen bi kaç gün dinlen canım dr dah net birşey söyler inşallah değerlerin güzel artar ayaklaeını uzatıp yat tamam mı 2 3 günEvet ayni![]()
Bencede ilaç vermesi lazım niye vermemiş acabaHasocum senin bat nezamandi ..hayırlısı olsun canım kanama falan olursa Dr a gidersin ilaç veriyorlar progestan takip et canım .
1 haziranHasocum senin bat nezamandi ..hayırlısı olsun canım kanama falan olursa Dr a gidersin ilaç veriyorlar progestan takip et canım .
Doktorun yanına simdi girdim recete verdiB
Bencede ilaç vermesi lazım niye vermemiş acaba
Ha iyi ozaman bebek tutunsun diye dirDoktorun yanına simdi girdim recete verdi
Benimde bat 6 HaziranJanna canim benim bat 6 haziran 9 gun var. Sen erken Testte hayalet cizgi görmüştün. Ben ne zaman yapsam ya. Karnimda 2 gundur şişlik var ara ara sag kasigim agriyor bugunde cok az gogus hassasiyeti basladi ama regli oncesi olur hep bende
Duphaston adet söktürücü olarak kullanılıyor muCnm doktoruna gebelik düşündüğünü söyle bana duphaston verdi bendede 2 aydır adet düzensizliği var ama gebelik düşünüyorum dedim bunu verdi
At kuzum bakalımKızlar ben bi daha test yaptım bu sefer erken gebelik testi ve yine silik çizgi gördüm bu sefer ki daha belirgin cıktı
Canım ışıktan belli olmuyor ama arkadaşım da gördü o da şok oldu bi hemşire var onu aradık şuan biraz bekle dedi pazartesi bi daha test yapcamAt kuzum bakalım
At kuzum bakalım
İnşallah canım inşallahMerhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin inşallah.
1 sene önce 5haftalik hamileyken kanamam başlamıştı ne yazikki dış gebelik yaşadım iç kanama başladığı için sağ tüpüm alındı.ozmandan beri hiç korunmadik.dogal yolla hamile kalmam biraz düşük sadece sol tüp ile hamile kalabilirim.catlatma iğnesi klomen herşeyi denedik ama maalesef olmadı her ay hamileyim sanıp hep hüsran oldu sonu.belirti aramaktan kendimi dinlemekten araştırmakta kadın doğum doktoru gbi hissediyorum kendimison adet tarihim 3 Mayıs bat.31 Mayıs adetlerim düzenlidir en fazla 1 gün gecikir.adetime 6gun varken dayanamadım kaset testlerden yaptım tabiki çıkmadı smdi kendimi zor tutuyorum yapmamak için bekliycem inşallah gecikmemi inşallah vardır
.bu ay belirtilerimde değişik olarak sadece iki gün migdem bulandı vede sol kasığımda batma çok oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin kusura bakmayın uzun oldu biraz
![]()