• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlere göre iki kere mi yumurtlama ve çatlama olmuş oluyor ..bende teste yeni başladım da anlamaya çalışıyorum 🤔
Bence bi kere olmus gibi geliyo
Ama tavsiyem çatladıgı günde birliktelik olması yönünde. Bugün olmasa bile yarın mutlaka olun bence.
Haftasonu mümkün değil maalesef çünkü evimde değilim Takdiri ilahi artık ama ilk gebeligimi de böyle olmuştu aynen çok koyu günü degerlendirdik kaynanamlar geldi kalmıştı gerisi simdi de biz onlara geldik :KK43:

Bence bi kere olmus gibi geliyo

Haftasonu mümkün değil maalesef çünkü evimde değilim Takdiri ilahi artık ama ilk gebeligimi de böyle olmuştu aynen çok koyu günü degerlendirdik kaynanamlar geldi kalmıştı gerisi simdi de biz onlara geldik :KK43:
Çaktırmadan ediverin:KK70: adkdkdk
İnşallah tutar canım o zaman 🙏🏻

Kızlarrr şimdi baktım bir kaç damla kırmızı leke tarzı gelmiş daha adete 5 gün var, bugün evi süpürdüm temizledim ondan mı oldu acaba, Allahım inşallah yerleşme kanaması dır 😭 normalde bat gelmeden test yapmıcam diye kendime söz vermiştim ama of bilemedim ya
Yap bence ben olsa kesin yapardım 🤩🤩🤩🤩

Merhabalar herkesler iyi mi ? Dun yuruyus sonrasi kasik ağrım olmuştu sabah baktim gecmis bugun baya yoğundum aksama dogru yine kasik agrim oldu. Bata 6 gün var heyecanla bekliyorum

Aman al bi idrar testi eczaneden sende kocanıza niye bakıyonuz:KK70: valla ben götürmese kendim giderim😂
Janna canim benim bat 6 haziran 9 gun var. Sen erken Testte hayalet cizgi görmüştün. Ben ne zaman yapsam ya. Karnimda 2 gundur şişlik var ara ara sag kasigim agriyor bugunde cok az gogus hassasiyeti basladi ama regli oncesi olur hep bende

Kizlar adetim bitti 8 günüm ama benim göğüs hassasiyeti devam ediyor hala ve sanki regli olacakmisim gibi gergin neden sizce

Maalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi 😔

Back