- 3 Nisan 2021
- 1.093
- 827
- 73
Amin canım inşallahGözlerim dolu dolu oldu gerçekten cok guzel bir hediye olur Rabbim hepimize nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahGözlerim dolu dolu oldu gerçekten cok guzel bir hediye olur Rabbim hepimize nasip etsin![]()
Çatlıyor bence.. Yarım saate tuvalete gidip çayı boşaltBuda bugün şimdi
Kalp kalbe karşıymış diyelimSabah kaydettim bunu biliyormusun![]()
Hep bi umut olmalı bence en iyi örneği de haso oldu öyle düşünme senAminnn inşallah, ne hoş olurama benim hiç umudum yok
![]()
Yaptıktan 10 dk sonra mi çektin içi kırmızı dahaBuda bugün şimdi
İçtim 6 dk sonda testi yaptımYaptıktan 10 dk sonra mi çektin içi kırmızı daha
Tey tey teyy teste gitcek misinn akşamaa yarın mı gitcennBen adet olmadım daha ayyy içim bi değişik akşamada olmassam tamamdır inşalah :)
Valla bilmiyorumki sabah kan veririm herhalde :)Tey tey teyy teste gitcek misinn akşamaa yarın mı gitcenn
Adet olsa devamı gelir adet kanaması gibi olur zaten demi, öyle adet olcam gibi sancı da yok ara ara olması dışındaYat dinlen canım belkide yorulduğun içindir hamileysen eğer
Hesaba göre tam yerleşme zamanındasın..Kızlarrr şimdi baktım bir kaç damla kırmızı leke tarzı gelmiş daha adete 5 gün var, bugün evi süpürdüm temizledim ondan mı oldu acaba, Allahım inşallah yerleşme kanaması dırnormalde bat gelmeden test yapmıcam diye kendime söz vermiştim ama of bilemedim ya
Çatlıyor bence.. Yarım saate tuvalete gidip çayı boşalt
Bir yarım saat sonra da test yap bakalım nasıl çıkacak
Ay inşallah inşallahhHesaba göre tam yerleşme zamanındasın..
Bence yerleşme kanaması o![]()
Test yapsana artık kuzum ya niye böylesiniz sizAdet olsa devamı gelir adet kanaması gibi olur zaten demi, öyle adet olcam gibi sancı da yok ara ara olması dışında
Adet olsa devamı gelir adet kanaması gibi olur zaten demi, öyle adet olcam gibi sancı da yok ara ara olması dışında
Evet catlamısArtık catlamistir demi bu gece bi faaliyet olamayacak çünkü umarım tutar