- 19 Ekim 2020
- 1.405
- 936
- 73
- 28
Anladım canım hadi bakalım hayırlısıTesti tekrar yapacam canım eğer aynı olursa yumurtlama olabilir diğeri için erken yumurtlamam 22 sinde oldu çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hadi bakalım hayırlısıTesti tekrar yapacam canım eğer aynı olursa yumurtlama olabilir diğeri için erken yumurtlamam 22 sinde oldu çünkü
Anladım canım sabah ilk idrarinla yap birdegeçti canım bugün 2.gün gecikmede
Sen naptın canım doktora ne zaman gitcenOlabilir takip etmeye devam et
Pzrtesi tekrar kan verip durma gore bakcam hayirlisi olsunn insallshSen naptın canım doktora ne zaman gitcen![]()
evet bide öyle deniyeyimAnladım canım sabah ilk idrarinla yap birde![]()
teşekkür ederim canım inşallah yanılmıyorumdurHayırlısı olsun kuzum beniminsallah
Sabah kaydettim bunu biliyormusunKızlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah babalar gününde böyle bir hediye güzel olmaz mıydıgözyaşım pıt vallahi
![]()
Benmde 10 gündü.. bence yap yarınnnYapmadım çok erken değil mi daha 10 gün bata
Gözlerim dolu dolu oldu gerçekten cok guzel bir hediye olur Rabbim hepimize nasip etsinKızlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah babalar gününde böyle bir hediye güzel olmaz mıydıgözyaşım pıt vallahi
![]()
İnsallah yaaateşekkür ederim canım inşallah yanılmıyorumdur![]()
Yaaa ne güzel olur yaaa keşke yaaa insallahKızlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah babalar gününde böyle bir hediye güzel olmaz mıydıgözyaşım pıt vallahi
![]()
İnşallahhhPzrtesi tekrar kan verip durma gore bakcam hayirlisi olsunn insallsh
Aminnn inşallah, ne hoş olurKızlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah babalar gününde böyle bir hediye güzel olmaz mıydıgözyaşım pıt vallahi
![]()
aa nedenmiş oo ben değildir değildir diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum en az 10 gün var daha çünkü ama kalbim kuduruyorAminnn inşallah, ne hoş olurama benim hiç umudum yok
![]()
Buda bugün şimdiKiminde 3 gün sürebiliyor canım yine böyle giderse bi gebelik testi yap ya gebesndir yada kist falan vardır
Olabilir devam et sen testlereKızlar yumurtlamadan sonra ben ovulasyon yapmay devam ettim hep silikti baya silik bugün koyu biraz yanlış mi acaba kafam karıştı bat 10 gün var tekrar mi yumurtlama olacak![]()