Evet canım çıkar azda olsa minikde olsa çıkar git ver bende akşamı bekliyorum yada yarın kan veririmKanda çıkar aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çıkar azda olsa minikde olsa çıkar git ver bende akşamı bekliyorum yada yarın kan veririmKanda çıkar aslında
tamam o zaman işten çıkınca bi gideyim sağol canım :)Evet canım çıkar azda olsa minikde olsa çıkar git ver bende akşamı bekliyorum yada yarın kan veririm
Duzenlerimde duzgun olmuyoki kayiyo hepBaştan dusenleyemez misin![]()
Olabilir takip etmeye devam etKızlar yumurtlamadan sonra ben ovulasyon yapmay devam ettim hep silikti baya silik bugün koyu biraz yanlış mi acaba kafam karıştı bat 10 gün var tekrar mi yumurtlama olacak![]()
Evet benımkıde bu tarzdıısendeki hayali çizgi de bu tarz mıydıı duruyorsa yüklesenee örnek olsun bende sanki yine görüyorum veya hayal görüyorum![]()
Evet canımSende sanki böyle bisey çıkmıştı demistin doğru mu hatırlıyorum
Gebelik testi yaptın mıKızlar bakar mısınız ne diyorsunuz tekrar test yapayım en iyisi yanlış mi acaba
Yapmadım çok erken değil mi daha 10 gün bataGebelik testi yaptın mı![]()
Boşver kayık mayik idare ediyoruz kız yorma kendiniDuzenlerimde duzgun olmuyoki kayiyo hep
Bence bı gebelik testi yap ya gebersin yada ikinci defa yumurtlamam olacakYapmadım çok erken değil mi daha 10 gün bata
batina kaç gün var canım senin hayali çizgi var evet bata kaç gün varGördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam
AhahahahahBoşver kayık mayik idare ediyoruz kız yorma kendini
Testi tekrar yapacam canım eğer aynı olursa yumurtlama olabilir diğeri için erken yumurtlamam 22 sinde oldu çünküBence bı gebelik testi yap ya gebersin yada ikinci defa yumurtlamam olacak
Hiç belli olmaz bence de gebelik testi yap değilse 2. Defa yumurtlamadır değerlendir canımYapmadım çok erken değil mi daha 10 gün bata
Gaza geldim bende bakHiç belli olmaz bence de gebelik testi yap değilse 2. Defa yumurtlamadır değerlendir canım![]()
geçti canım bugün 2.gün gecikmedebatina kaç gün var canım senin hayali çizgi var evet bata kaç gün var
Hadi inşallah yarın daha net olurGaza geldim bende bakyarın sabah yaparım erken gebelik testi ama pek umudum yok
![]()