- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ovulasyon testi yok 12-13 yumurtlama takvime göreYumurtlama ne zamandı canım
duruyo muu bir daha çeksene ben büyük bilgisayar ekranından yakınlaştırıp baktımevet ya çekemedim güzelce :/
Gördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamamduruyo muu bir daha çeksene ben büyük bilgisayar ekranından yakınlaştırıp baktım![]()
Gördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamamduruyo muu bir daha çeksene ben büyük bilgisayar ekranından yakınlaştırıp baktım![]()
Gördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam![]()
Ben hayali bi çizgi gördüm sende deGördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Sende sanki böyle bisey çıkmıştı demistin doğru mu hatırlıyorumBen hayali bi çizgi gördüm sende de
sendeki hayali çizgi de bu tarz mıydıı duruyorsa yüklesenee örnek olsun bende sanki yine görüyorum veya hayal görüyorumBen hayali bi çizgi gördüm sende de
Kız yarın ilk idrarınla yap bencede var bişilerGördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam
heh geldi 2. kuduruk ne zaman yapcan ne zamannnKız yarın ilk idrarınla yap bencede var bişiler
Ayy valla keyfimi yerine getirdin ismini öğrenmek isterim ben güldüm allahta seni güldürsünsendeki hayali çizgi de bu tarz mıydıı duruyorsa yüklesenee örnek olsun bende sanki yine görüyorum veya hayal görüyorum![]()
Hahahhahayıır değildir kesin kuduruk bekledi öğlenii çişi tuttuysa bilemem ama o zamana![]()
Yaaaa öyle miKız yarın ilk idrarınla yap bencede var bişiler
irem adııım gerçek hayalet çıkarsa da olsun ben dadandım bu gruba olana olduktan sonra hep devamAyy valla keyfimi yerine getirdin ismini öğrenmek isterim ben güldüm allahta seni güldürsün![]()
Kız güldürdün beni ya akşam yada yarınheh geldi 2. kuduruk ne zaman yapcan ne zamannn![]()
Çok memnun oldum iremcim bende elifirem adııım gerçek hayalet çıkarsa da olsun ben dadandım bu gruba olana olduktan sonra hep devamallah neşemizi bozmasın umudumuzu kırmasıın
Valla akşam olmadı bi kan ver değeri küçük yeni olmuş olabilir çünkü silik bişiler varYaaaa öyle mi
yaa bende çok çok memnun oldum vallahi cicim benimÇok memnun oldum iremcim bende elifgüzel isim kızı olacaklar düşünsün
Kanda çıkar aslındaValla akşam olmadı bi kan ver değeri küçük yeni olmuş olabilir çünkü silik bişiler var