- 19 Ekim 2020
- 1.405
- 936
- 73
- 28
Amin İnşALLAH hepimiz hayırlı haberler alırızAmin canım senden hayırlı haber gelsinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin İnşALLAH hepimiz hayırlı haberler alırızAmin canım senden hayırlı haber gelsinnnn
Dündü batBat günün muydu
Hayırlı olsun canım öyleyseDündü bat
Sabah ilk idrarın ile mi yaptın canım
hayıır değildir kesin kuduruk bekledi öğlenii çişi tuttuysa bilemem ama o zamanaSabah ilk idrarın ile mi yaptın canım
Kayiyo hep yaEvet ya niye düzelmiyo bizim listemiz![]()
Ne oldu ki listeyeliste senin hamileliğini kaldıramadı çöktü mü yoksa
![]()
Yok canım öğlen yaptımSabah ilk idrarın ile mi yaptın canım
yarın bir ilk idrarla denemeyi düşünür müsün daha net olur bence o zamannnYok canım öğlen yaptım
Duzgun olsun diye ugrasiyodum gittikayık mayık takip ediyoduk kimin neyi gelmiş![]()
ya boşver sen gebe kaldınya gerisi önemli değil.:))Duzgun olsun diye ugrasiyodum gitti![]()
YaHayırlı olsun canım öyleyseAz önce umutsuzdun bak ne oldu
Şimdi anlat bakalım neler yaptığını
Evet yarın sabah ilk idrarla deniyeceğim bi bakayım eğer geç dollenmeyse normal demekkiyarın bir ilk idrarla denemeyi düşünür müsün daha net olur bence o zamannn
Hdjdjdjdjfjfj simsi yukliycem takrar listeyi ama duz olmuyo cildiriyorumya boşver sen gebe kaldınya gerisi önemli değil.:))
Kız herhalde Sen beni gazladınhayıır değildir kesin kuduruk bekledi öğlenii çişi tuttuysa bilemem ama o zamana![]()
Yusra dan yardım iste tatlım o iyi yapıyordu mayıs grubundaKizlar ben bu listeyi yapamiyorum napcaz ya
Bulanık ben anlamadım canım
Yumurtlama ne zamandı canımKız herhalde Sen beni gazladın![]()
evet ya çekemedim güzelce :/Yusra dan yardım iste tatlım o iyi yapıyordu mayıs grubunda
Bulanık ben anlamadım canım![]()
Ay yok kalsin tulperdeden isterimYusra dan yardım iste tatlım o iyi yapıyordu mayıs grubunda
Bulanık ben anlamadım canım![]()