- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Supriz yapcam sizden musade istiyorumKiz ne duruyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supriz yapcam sizden musade istiyorumKiz ne duruyon
Yok daha 3-4 gün var adeteAdet günün geçtimi
Yok canım daha 3-4 gün varBat geçtimi
Valla gece gece bu habere çok sevindimİnşallah sağ salim kucağınıza aldığınız günü de görürsünüz![]()
Yaaa super haberEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Allah razı olsun. Güzel dualariniz sizde de karşılığını bulsun İnşallahValla gece gece bu habere çok sevindimrabbim sanada burada isteyen herkese gebis olmayi kucağına almayı nasip etsin bu hafta böyle birsuru güzel haberler gelsin
![]()
Hadi yarında senden güzel haberi alalım:))Bende öyleyim canım bi tarafım yarın olsun diyor bi tarafımda ya adet olursan diyo
Dedik sana nasibi varsa ne kist ne baska bisey engel olamaz ay cok sevindimmm ❤Ben sanmiyorum gebe oldugumu umudum tukendi size olsun insallah
Beklemelisin benceYok daha 3-4 gün var adete
Yaaaaa çok mutlu olduuum çok sevindiim şüküüür darısı hepimizin başınaaaBeklemelisin bence
Önemli olan katlanmasi sen düşüklüğüne bakmaDeger dusuk degilmi ya![]()
Aminn insallahYaaaaa çok mutlu olduuum çok sevindiim şüküüür darısı hepimizin başınaaa
Çok güzel olmuş hangi ara bunları hazır ettinÇok şükür rabbim isteyen dileyen rabbim tugunu arayan benm gibi her negatif gordugunde aglayan insanlara helinize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah rabbim once karnimixi sonra kucagimixi doldursun![]()
Hadi hayirlisi insallshÖnemli olan katlanmasi sen düşüklüğüne bakma![]()
Hahahahsh patik ve zibini biz nisanliyken esim almisti oyle yaptim bendeÇok güzel olmuş hangi ara bunları hazır ettin![]()
Cok tatli olmussss ne araÇok şükür rabbim isteyen dileyen rabbim tugunu arayan benm gibi her negatif gordugunde aglayan insanlara helinize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah rabbim once karnimixi sonra kucagimixi doldursun![]()