• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
An itibariyle rahmimin olduğu kısım gene seyirmeye basladı yatağa uzanınca. Of gene cok umutlandım iyi mi

Haso18 Haso18 canım benim çok sevindim güzel hamileliklerin olur inşallah bizlere dua etmeyi unutma yarın kan tahlili için erken cumartesi yaptir

Çok şükür rabbim isteyen dileyen rabbim tugunu arayan benm gibi her negatif gordugunde aglayan insanlara helinize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah rabbim once karnimixi sonra kucagimixi doldursun 😍😍

Eklentiler

• IMG_20210527_231935_5.jpg
    IMG_20210527_231935_5.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 57
Çok şükür rabbim isteyen dileyen rabbim tugunu arayan benm gibi her negatif gordugunde aglayan insanlara helinize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah rabbim once karnimixi sonra kucagimixi doldursun 😍😍
Çok güzel olmuş hangi ara bunları hazır ettin😍

Cok tatli olmussss ne ara 😁

Back