• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iyicr kafayı yedim şimdi de grip oluyorum sanki bir tıkanıklık bir üşüme böyle bir belirti yoktur dimi İstanbul'un bir soğuk bir sıcak havasuna söveyim ona göre 😂 bir nefes almam değişti belirti mi demediğim kalmıştı onu da yapıyorum
Merhaba tesadüf sayfaya denk geldim ben gebeligimi öğrenmeden önce üşüme özellikle ayaklarım buz gibiydi burun tıkanıklığı vardı halada devam ediyor burnum hiç açılmıyor hep tikanik .umarım herkez bir an önce hamilelik haberini alır rabbim kimseyi bekletmez :anne::anneadayı:

Merhaba tesadüf sayfaya denk geldim ben gebeligimi öğrenmeden önce üşüme özellikle ayaklarım buz gibiydi burun tıkanıklığı vardı halada devam ediyor burnum hiç açılmıyor hep tikanik .umarım herkez bir an önce hamilelik haberini alır rabbim kimseyi bekletmez :anne::anneadayı:
Yaaa siz ne zaman öğrendiniiiz bebişii sağlıkla kucağınıza alın inşallahh. Belirtilere psikolojik tıkanıklığa alerji diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorumm hakkımızda hayırlısı olsunnn

Yaaa siz ne zaman öğrendiniiiz bebişii sağlıkla kucağınıza alın inşallahh. Belirtilere psikolojik tıkanıklığa alerji diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorumm hakkımızda hayırlısı olsunnn
Amin canım teşekkür ederim ben sat 6 nisandı yaklaşık 4 /5 aydır istiyordum gebeliği ancak vakti saati bu zaman mis demekki hamile olduğumdan habersiz doktora gittim doktor daha yaşın genç diye başından bile attı düşün yani. Adetime 1 hafta kala bende akinti ile beraber kahverengi leke geldi çok az böyle sonra ben bi şüphelendim üşüme burun tikanikli vardı birde baş ağrım oldu batgünüme yakın bel agrisi bel ağrım devam ediyor düşük riskim var şuanda. Böyleydi belirtilerim

Haso18 Haso18 listeye eklenme sonlandı mı?
Bu arada şuan okudum gözün aydın.. Darısı isteyen herkese inşallah

Günaydın şekerlerr hadi bugün devam güzel haberleree kimler test yapıyorduu

Canm ben de az önce sipariş verdim komşum vasıtasıyla. 1,5 yıldır evli olmuyordu geçen ay çakşır kökü suyu kullanmış eşiyle birlikte bu ay pozitif sonuç almış. Test yaptn mi sen
Ben henüz test yapmadım daha günüm var canım inşallah sonuç alırız.. komşum sonuç aldı çok şükür

Kızlar galiba benim belirti dediğim her şey böbrek üşütmesi sabah idrarım yeşile çalıyordu üstüne de sanki kar yağmış ara ara gibi tortu vardı

Günaydın şekerlerr hadi bugün devam güzel haberleree kimler test yapıyorduu
Günaydın tatlım 31 de ben yapacağım ama büyük ihtimalle yapamayacağım yatılı misafirliğe gidiyorum gelin olmak çok zor 🥺yorgunum dermanım yok ve başım beni öldürüyor salı günü hastalanmazsam ki inşallah salı günü yakacağım 🤲🤲

Back