Maşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallahEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallahEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Tebrikler hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
evet canım bende yürüyüşe başladım daha iyi hissetmek garantiDimi bundan sonra akşamları hep tempolu 6 bin adım atmayı düsünüyorum zaten . Otur otur besiye çekilmiş koyunlara döncez yakında![]()
Canım yarın bizim batımızMaşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallah
Canım hayırlı olsunnnn çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallahEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Evet canım valla inşallah bizde yazarız gebeyim diye çok heyecanlıyımCanım yarın bizim batımızinşallah hayırlısıyla gönlümüzce olur
![]()
Hayır daha adetin bile gelmedi 2 gün sonra 2 katıysa sıkıntı yokturDeger dusuk degilmi ya![]()
Hayırlı olsunnn gözün aydın canımEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Ay inşallah canım bir yandan hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da adet olurum diye korkuyorum, karmakarışık duygular içindeyimEvet canım valla inşallah bizde yazarız gebeyim diye çok heyecanlıyım
Tebrik ederim kuzum Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Evetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
5. Aydi ocakta baslamistik calismalara adetlerim duzensiz ocaktan beri 2 kere falan adet oldum herlde@hasokacinci aydı canım haydi anlat anlat
bence değer düşük geç döllenme olabilir canım ya da daha bat ın gelmedi ise hamilesinDeger dusuk degilmi ya![]()
Yahu pess. Hemen umutsuzluğa kapılacak bişey buldun. Kızım tadını çıkar. Daha adet günün gelmeden böyle çıkar zatenDeger dusuk degilmi ya![]()
Cok sagol insallah artar belirtiler ayniydi bizimTebrik ederim kuzum Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
düsük değil erken yaptın testini normal, haftaya artarsa hiç korkma.
Qy ben de ocak sonu gbi başladım inşa benimde tutar 13u gelsin hemen bugün catladi allahim.nolur tutsun sagliklica=)5. Aydi ocakta baslamistik calismalara adetlerim duzensiz ocaktan beri 2 kere falan adet oldum herlde3 ay adet gormedim ama her ay yunurtla goruyodum demekki tutmus
![]()