- 3 Nisan 2021
- 1.093
- 827
- 73
BendeEvet ozman tabi aliskinsindirmemnun oldum bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeEvet ozman tabi aliskinsindirmemnun oldum bu arada
Batim gelmedi bata 5 varbence değer düşük geç döllenme olabilir canım ya da daha bat ın gelmedi ise hamilesin
moral bozmak istemem ama benim 13 ken kimyasal oldu iki ihtimali de bulundur aklında hayırlısı
Yarın sabah yapcak mısın sende gebelik testii siz yapana kadar ben yapcam gari valla dayanamıyomAy inşallah canım bir yandan hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da adet olurum diye korkuyorum, karmakarışık duygular içindeyim![]()
Valla beni ümitlendirdn şuan cok pis gaza gelip erkenden test yapmam gene umarımCok sagol insallah artar belirtiler ayniydi bizim![]()
Ohooo maşallah. Bence hiçte düşük değil. Benim bat gunu 45ti. Hiç sıkmayın canınızı. Güzel düşünelim güzel olsun.Batim gelmedi bata 5 var
Amannnn yap gitsjnValla beni ümitlendirdn şuan cok pis gaza gelip erkenden test yapmam gene umarım![]()
Cnm daha yeni olduğu içindir cumartesi tekrar kan verirsin inş 2 katı olurDeger dusuk degilmi ya![]()
oo o zaman değerin güzel tebriklerBatim gelmedi bata 5 var
Ayyy insallah cok sagolunOhooo maşallah. Bence hiçte düşük değil. Benim bat gunu 45ti. Hiç sıkmayın canınızı. Güzel düşünelim güzel olsun.
Bende öyleyim canım bi tarafım yarın olsun diyor bi tarafımda ya adet olursan diyoAy inşallah canım bir yandan hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da adet olurum diye korkuyorum, karmakarışık duygular içindeyim![]()
İnşallah 4-5 gün sonra bende bu mutlu haberi verebilirim burdaAmannnn yap gitsjn![]()
İnşallah sağ salim kucağınıza aldığınız günü de görürsünüzAyyy insallah cok sagolun![]()
Mutlu olmayi beceremiyorum galibaYahu pess. Hemen umutsuzluğa kapılacak bişey buldun. Kızım tadını çıkar. Daha adet günün gelmeden böyle çıkar zaten
Ahahahahah insallah ya esime haber vermedim uyuya kaldi sizinle sevindik vallaAy ne heycanlandik ha insallah sagliklica gider=)
Kiz ne duruyonAhahahahah insallah ya esime haber vermedim uyuya kaldi sizinle sevindik valla![]()
TebriklerEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
Daha bat gelmedi bile önemli olan ik günde bir iki katına çıkması canım.. Sen çok erken öğrenmiş oldunDeger dusuk degilmi ya![]()