• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bat 3 haziran fakat 3 gündür devam eden kahverengi akıntım bel ağrım var açılmadımda akıntıda ara ara devam ediyor daha önce yaşayan var mı yada ne olabilir sebebi?

Kızlar merhaba bat 3 haziran fakat 3 gündür devam eden kahverengi akıntım bel ağrım var açılmadımda akıntıda ara ara devam ediyor daha önce yaşayan var mı yada ne olabilir sebebi?
Yerleşme kanaması olabilir

Hayırlı geceler arkadaşlar bende çook uzun zamandır bebiş bekliyorum bir türlü gelmedi. Hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız birlikte 🤗
Haso18 Haso18 gözün aysın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰
Listeye beni de ekleyebilir misin yaş 26 bat 23 haziran

Canim anlattiklarin yerlesme kanamasina benziyor. ☺️

Uzun sürer mi böyle adetlerim düzenlidir 2 aydır deniyoruz zaten ama bu ay ilk defa bu şekilde erkenden akıntım değişti bir iki kere pembe oldu sonra hep kahverengi? İlk defa yaşıyorum tedirgin oldum.

Uzun sürer mi böyle adetlerim düzenlidir 2 aydır deniyoruz zaten ama bu ay ilk defa bu şekilde erkenden akıntım değişti bir iki kere pembe oldu sonra hep kahverengi? İlk defa yaşıyorum tedirgin oldum.
Test yap canım ya gebesin herhalde

Ben iyicr kafayı yedim şimdi de grip oluyorum sanki bir tıkanıklık bir üşüme böyle bir belirti yoktur dimi İstanbul'un bir soğuk bir sıcak havasuna söveyim ona göre 😂 bir nefes almam değişti belirti mi demediğim kalmıştı onu da yapıyorum

Benim kuzum 3 günden sonra yine geliyor bende anlamadım batım 4 Haziran bel agrisi göğüs hassasiyeti

Back