Rabbim inş üstüne giydirmeyide nasip eder hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşHadi hayirlisi insallsh
Hahahahsh patik ve zibini biz nisanliyken esim almisti oyle yaptim bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inş üstüne giydirmeyide nasip eder hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşHadi hayirlisi insallsh
Hahahahsh patik ve zibini biz nisanliyken esim almisti oyle yaptim bende![]()
Amin insallahRabbim inş üstüne giydirmeyide nasip eder hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş![]()
Kasiklarin agridimi kuzum yürüyüşten sonra pekiBende bu akşm 6 bin adım attım bizim ara sokakta. Yürüyüş yapmanın bir zararı olmaz herhalde diye düşündüm
Ağrıdı kuzum belimde hala ağrıyorKasiklarin agridimi kuzum yürüyüşten sonra peki
Yatinca geciyomu?Ağrıdı kuzum belimde hala ağrıyor
Canım benim değer artar saglikla insallah can sıkma düşünmeDeger dusuk degilmi ya![]()
Ahh ahh benim de öyle bu arada göğüs hassasiyeti ne alemde bu arada bata kaç gün benim 8 gün kalıyor yarınsan sonraAğrıdı kuzum belimde hala ağrıyor
Nedense adet olucakmışım gibi hissediyorum test yapmaya hiç cesaretim yokYarın sabah yapcak mısın sende gebelik testii siz yapana kadar ben yapcam gari valla dayanamıyom![]()
İnşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur canım benim sağlık sıhhatle, hakkımızda hayırlısıBende öyleyim canım bi tarafım yarın olsun diyor bi tarafımda ya adet olursan diyo
Bende öyleyim valla bende karamsarım ama bi taeafımda çok istiyorNedense adet olucakmışım gibi hissediyorum test yapmaya hiç cesaretim yokadetim gecikirse yapmayı düşünüyorum
![]()
Yerleşme kanaması olabilirKızlar merhaba bat 3 haziran fakat 3 gündür devam eden kahverengi akıntım bel ağrım var açılmadımda akıntıda ara ara devam ediyor daha önce yaşayan var mı yada ne olabilir sebebi?
Canim anlattiklarin yerlesme kanamasina benziyor.Kızlar merhaba bat 3 haziran fakat 3 gündür devam eden kahverengi akıntım bel ağrım var açılmadımda akıntıda ara ara devam ediyor daha önce yaşayan var mı yada ne olabilir sebebi?
Yok yatınca seyirdi işte alt karnımYatinca geciyomu?
Test yap canım ya gebesin herhaldeUzun sürer mi böyle adetlerim düzenlidir 2 aydır deniyoruz zaten ama bu ay ilk defa bu şekilde erkenden akıntım değişti bir iki kere pembe oldu sonra hep kahverengi? İlk defa yaşıyorum tedirgin oldum.
Benim kuzum 3 günden sonra yine geliyor bende anlamadım batım 4 Haziran bel agrisi göğüs hassasiyetiKızlar merhaba bat 3 haziran fakat 3 gündür devam eden kahverengi akıntım bel ağrım var açılmadımda akıntıda ara ara devam ediyor daha önce yaşayan var mı yada ne olabilir sebebi?