Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım osmaniyeli misinBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Evet Osmaniyeliyim sizde miCanım osmaniyeli misin
EvetttEvet Osmaniyeliyim sizde mi
Osmaniyeli misiniz kızlar nasıl Osmaniye güzel mi bizde tercih yapmıştık orayı bekliyoruz daha inşallah gelir bakalımCanım osmaniyeli misin
5 ve altı negatif diye biliyorumBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Evet canım osmaniyedenim. Osmaniye güzel yer fakat çok sıcak. Yaz mevsimi çok kötü oluyor. Zaten osmaniyede 2 mevsim var sonbahar yazOsmaniyeli misiniz kızlar nasıl Osmaniye güzel mi bizde tercih yapmıştık orayı bekliyoruz daha inşallah gelir bakalım![]()
Adana gibi sıcak alışkın sayılırım sıcağa ya mersinliyim bendeEvet canım osmaniyedenim. Osmaniye güzel yer fakat çok sıcak. Yaz mevsimi çok kötü oluyor. Zaten osmaniyede 2 mevsim var sonbahar yaz
Adet günün geçtimiBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Bencede sonucu yazsada bizde heyecanlandıkKızzım sen kesin hamilesin![]()
Evet ozman tabi aliskinsindirAdana gibi sıcak alışkın sayılırım sıcağa ya mersinliyim bende
26-27pik canım diğerleri pik değil.Allah aşkına bi bakın sürekli pozitif son 3 gün koyu neden çatlamıyor
yok ne zararı olsunBende bu akşm 6 bin adım attım bizim ara sokakta. Yürüyüş yapmanın bir zararı olmaz herhalde diye düşündüm
Dimi bundan sonra akşamları hep tempolu 6 bin adım atmayı düsünüyorum zaten . Otur otur besiye çekilmiş koyunlara döncez yakındayok ne zararı olsun
Bat geçtimiBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu