- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
0.2 di deger yoktuİlk yaptırdığında değer vardı dimi ama çok düşüktü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.2 di deger yoktuİlk yaptırdığında değer vardı dimi ama çok düşüktü
Burda çekirdek çitleyip msjlarını oluyorum heyecanlandım hadi ver hemen de bizde öğrenelimEsim testi gordu kan vermye geldik simdihadi hayirlisi
Burda çekirdek çitleyip msjlarını oluyorum heyecanlandım hadi ver hemen de bizde öğrenelim![]()
Bende aynı senin gibi yaptım bu ay bi öyle bi öyle yuvarlanıp gidiyoruz işteBen misyoner yaptigimizda boyle yapiyorum ama doggy de yuszustu yatiyorum
Bende aynı senin gibi yaptım bu ay bi öyle bi öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte![]()
![]()
Valla bende oyle bir salmislik icindeyimki hfjfjfjfjfj hengisinden dahs cok hoslaniyossk oBende aynı senin gibi yaptım bu ay bi öyle bi öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte![]()
![]()
Oooo tamam iste kan sonucunu bekleyelim hadi bakalımOvulasyon testi soranlar icin
Kiminde 3 gün sürebiliyor canım yine böyle giderse bi gebelik testi yap ya gebesndir yada kist falan vardırAllah aşkına bi bakın sürekli pozitif son 3 gün koyu neden çatlamıyor
Yuhhh pik olmuş canım sen hamilesin yaOvulasyon testi soranlar icin
Ayyyy cok heycanliyimOooo tamam iste kan sonucunu bekleyelim hadi bakalım![]()
Ahanda nolcak bakalimEsim testi gordu kan vermye geldik simdihadi hayirlisi
QbowOvulasyon testi soranlar icin
Hamilesinnn ayyy ne güzel darısı bizim başımıza inşallahSizde goruyomusunuz?
Simdi mi yaptın canimsOvulasyon testi soranlar icin
Amin canım inşaallah güzel haberlerini alırızBu yazdiniz icimde sevince neden oldu 1 hafta var adete bugun belirgin bir kasik agrim.var batma seklinde iki gundurde göğüs hassasiyeti. Rabbim nasip eder insallah isteyen herkese ve bana![]()
Evet taktik alalımKiz dökül bakalım hangi günler birliktelik oldu ne yaptın?
Yaa hadi hayırlısı olsun İnşALLAH çok çok coookkk sevindim canım benim bizim icin de dua et kuzum benimEsim testi gordu kan vermye geldik simdihadi hayirlisi
Eczanede bir tane daha gebelik testi al 1.5 saat geçmez şimdiYok maalesef kan verdik 1 buxuk saate cikcak