Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yarinida degerlndirBenim 2 gün yumurtlama gösterdi salı çarşamba bugünde catladi .
Pazar pazartesi salı ve bugun birliktelik oldu ne diyosun iyi mi ?Haso18
Evet hepsi ust usteHepsi ustuste dimi canım ben de 1 gün es verdim sadece devam 3deyim bari![]()
Bence de var kiz ben hep ovu testinde koyu görünce aynı testten yaptım dun fıs cikti negatf tertemiz varki çıkıyor kiz sendeİyi yarinida degerlndirkiz beni iyic3 hamile yaptin
Blmym ki hayirlisi olsun insallsh vardirBence de var kiz ben hep ovu testinde koyu görünce aynı testten yaptım dun fıs cikti negatf tertemiz varki çıkıyor kiz sende
Insallah kiz dedin dedin oldu Allaha sukur sagliklica olsun da sen gene de kan artışını görünce sevin dur heleBlmym ki hayirlisi olsun insallsh vardir![]()
Esim testi gordu kan vermye geldik simdiInsallah kiz dedin dedin oldu Allaha sukur sagliklica olsun da sen gene de kan artışını görünce sevin dur hele
Valla ben bacakları dikiyorım havaya belimede bi yastık 20 dk uzanıyorumKizlar ilişkiden sonra hemen kalkıyorsunuz ben yastık alıp uzanıyorum biraz ama yüz üstü mü daha iyi olur![]()
Eşin heyecanlandı tabiEsim testi gordu kan vermye geldik simdihadi hayirlisi
Ben misyoner yaptigimizda boyle yapiyorum ama doggy de yuszustu yatiyorumValla ben bacakları dikiyorım havaya belimede bi yastık 20 dk uzanıyorum![]()
Evet yaaa sorma hayalleri kirilmasa bariEşin heyecanlandı tabi![]()
Ben doggy de de yapıyorum hemen böyle akıtmadan fııııt diye dönüveriyorumBen misyoner yaptigimizda boyle yapiyorum ama doggy de yuszustu yatiyorum
Ben yuzustu yatymBen doggy de de yapıyorum hemen böyle akıtmadan fııııt diye dönüveriyorum![]()
Allah aşkına bi bakın sürekli pozitif son 3 gün koyu neden çatlamıyorYumurtlama degerlendirin bu gunu![]()
Canım sana hcg gebelik testi yap dedik yaAllah aşkına bi bakın sürekli pozitif son 3 gün koyu neden çatlamıyor
Cnm tekrar bi test yapsana elinde varsaBaksaniza
Yok maalesef kan verdik 1 buxuk saate cikcakCnm tekrar bi test yapsana elinde varsa
Hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruzYok maalesef kan verdik 1 buxuk saate cikcak
İlk yaptırdığında değer vardı dimi ama çok düşüktüYok maalesef kan verdik 1 buxuk saate cikcak