- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
İyide adetin belli değil ki senın ya . Tee en son martta olmuşsun. Bence olmazsan bile mutlaka doktora git artık bi söktürücü versin sana. Sonrada ovulasyon testi al takip et canım. Bende olmazsam öyle yapacağımYa zaten negatif ciktiya ben sonucun degisecegini dusunmuyorum maalesed
1 hafta sonra kontrolum var zaten adet olsamda olmasamda gidicem goguslerimin bu sismesi acimasi adete isaret ondan olucagimi dusunuyorumİyide adetin belli değil ki senın ya . Tee en son martta olmuşsun. Bence olmazsan bile mutlaka doktora git artık bi söktürücü versin sana. Sonrada ovulasyon testi al takip et canım. Bende olmazsam öyle yapacağım
Merhaba hosgeldin adetlerin duzenlimi doktor kontrolune gittinizmi hormonlarin ne durumda bildigij bir rahatsizligin var mi ?Merhaba kızlar, bizde eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Yeni denemeler başladık, rabbim isteyen herkese sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Yaşım 27 ilk gebeliğim olacak, 1 aydır düşünüyoruz. 1 ayı geçkin her gün bir adet folibol kullanıyorum. BAT 15.06.2021Haso18
İlk ayda tutmasını herkes zor diyor ama Rabbim büyük. Bizim için ne zaman hayırlı görüyorsa o zaman nasip etsin.
Nasıl olacağını da bilmiyorum kimisi çok zor hamile kalıyor kimisi de bilmeden hiç yaşamadığım için nasıl olacak düşünüyorum.
Şimdi regl takipten yumurtlama dönemleri takip ediyorum ve değerlendiriyorum.
Sizlerin tavsiyeleri rica edeceğim.
Merhabalar evlilik için doktor kontrolünde TSH normal çıktı, KDU da baktı şükür bir rahatsızlığım yok. Eşimin de şükür bilinen bir rahatsızlığı yok ama ürologa görünmedi tabiiMerhaba hosgeldin adetlerin duzenlimi doktor kontrolune gittinizmi hormonlarin ne durumda bildigij bir rahatsizligin var mi ?
Adete daha var şişkinlik ödem olmaması lazım inşallah gebeliktendir bunlarBende şişkinlik hala var. Üstümde suan 1 kg ödem var ve alt karnım gerçekten cok şiş. Dün arkadasım falan baktı dedi sanki hamile gibi şişmiş dedi.
yürüyüşe başlıcam bu akşam artık. Gerçekten 1 kg derken abartmıyorum 2 gün önce 57 cıkarken suan 58 cıkıyorum
Aa benden büyük biri geldiSElam beni de ekler misiniz listeye 38 yaşındatım yakında 39 alacağım :/ Bat 19 Haziran
Kız sus annesiyle yaşıtmışAnladim hayirlisi olsun insallahannemle yasitsiniz tez zamanda olur insallah
2ay önce bendede olmuştu o bildiğin bembeyaz yoğun krem gibi batmıştır heryerim..Aa birde wc ye girerken bir akıntı geldi resmen kilot degistirmeme sebep olacak kadar coktu . Ben altıma işedim sandım ayıptır söylemesiböyle kremsi bi akıntıydı
11de yumurtlama gördüysen bat 25 mayıs oluyor.. Tebrikler hamşlesinMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Yumurtlama dan sonra da ilişki olmuş canım erkek de olabilirGecmis ve yuksek ihtimalle bebek kız kan verdinmi acaba ?
Yaaaav sende varya jdjfjfjfjfjfjkffj dogru soyleyeni hemen 9 koyden kovuyon djdjfjdjdj ben iliski icin demedim hcg testi silik cikmis bebek kizAa benden büyük biri geldi
Hoşgeldin canım aramıza
Kız sus annesiyle yaşıtmışinsanı durduk yere bunalıma sıçokacaksın
2ay önce bendede olmuştu o bildiğin bembeyaz yoğun krem gibi batmıştır heryerim..
Hamilelik belirtisi değil malesef canım.. Ama hayatımda ilk kez oldu bendede
11de yumurtlama gördüysen bat 25 mayıs oluyor.. Tebrikler hamşlesin
Yumurtlama dan sonra da ilişki olmuş canım erkek de olabilir
Valla benım adet gelmeden 1,5 hafta önce şişer genelde o yüzden bilmiyorum kendimi cok heveslendirip hayal kırıklıgı olsunda istemiyorum o yüzden olursa olur olmazsa devam modundayımAdete daha var şişkinlik ödem olmaması lazım inşallah gebeliktendir bunlar
Bizim kusunda cocugu olmadiiiBizim muhabbet kuşları da çitfleşip duruyor bunlar bile yumurtlayacak ben hala akıntı şişkinlik derdindeyim canım
Kesinlikle katılıyorum.Aman cıkarsa cıksn kuzum ya bizden değerli miiii? Dün youtube da bir sürü pcoslu hamile kalan kadınların videolarını izledim. Doktorlar neler neler demis onlara. Ama hepsi dogal yoldam kalmıs. Bunun sırrı kafaya takmamak. Negatiften korkmıcaksın. Cıkarsa cıksın bidahaki aya deneriz be ne olcak
Silik çıkınca mı kız oluyormuş bunu duymamıltımT
Yaaaav sende varya jdjfjfjfjfjfjkffj dogru soyleyeni hemen 9 koyden kovuyon djdjfjdjdj ben iliski icin demedim hcg testi silik cikmis bebek kiz
Evet erkek cocuklar tam net kopkoyu cikariyo sonucu olarak t cizgisiniKesinlikle katılıyorum.
Bana da neler neler dediler ben daha denemeden..
Sağlıklı yaşam ile herşey oluyor.. Kimyasaldan ve paket gıdadan uzak duracaksın en başta o canım
Silik çıkınca mı kız oluyormuş bunu duymamıltım
Ben sperm hızına göre dedin sandım
Bak benim kızımı öğrendiğim test bat dan 1gün sonra Eki Görüntüle 2858640
İlginç cidden...Evet erkek cocuklar tam net kopkoyu cikariyo sonucu olarak t cizgisini
Aynen canım bende paketli gıdaları yeniden hayatumdan cıkaracagım geçen yaz cıkarmıştım dügünüm icin cok güzel kiloda verdim 50 ye kadar düsmüstüm . Günde 10bin adım atıp 1 saat yüzerdim. O zamanda dügün stresinden 2 ay gelmemişti ama olsunKesinlikle katılıyorum.
Bana da neler neler dediler ben daha denemeden..
Sağlıklı yaşam ile herşey oluyor.. Kimyasaldan ve paket gıdadan uzak duracaksın en başta o canım
Silik çıkınca mı kız oluyormuş bunu duymamıltım
Ben sperm hızına göre dedin sandım
Bak benim kızımı öğrendiğim test bat dan 1gün sonra Eki Görüntüle 2858640
Alemsin ya bende öyle diyordum şükür bunlar da icraat var bakalımBizim kusunda cocugu olmadiiibizim evde var bi sknti galiba
Hic farketmezki erkekmis kizmis benm icin bi onemi yokİlginç cidden...
Birde arpaya buğdaya işiyorlarmış eskiden hamileler kız mı erkek mi anlamak için..
Neyse biz bir hamile kalalımda bakarız açık mı koyu mu
Alemsin ya bende öyle diyordum şükür bunlar da icraat var bakalım
Benim 3 gün geldi yaa ben anlamadim yanı bakalım neredeyse 9 gün falan kaldı az kaldı yaaa. Nasıl olur hiç bilmiyorum vallahi sende ne belirtiler var pekiBizim seninle aynı zaten bat tarihimiz hadi bakalım bekleyelim görelim akıntıya benziyordu benimkisi böyle nohut kadar fln gelmişti devamı gelmedi ama
Bnm de dongum uzun o yüzden ben ovulasyin ile takip ediyorum kafam daha rahat oluyor diğer türlü çok düşünüyorum 28 ile 38 arasi degisiyoYa aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?