• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Hayırlı olsun canım benim bat gününü geçsin 1 gün öyle kan ver zaten artar beta hcg insallah uaaa darısı bizlere olsun belirtilerin nelerdi kuzum

Ya aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla
Seninle aynı durumdayız, ben sadece pcos teşhisliyim. Bu arada benim gibi biri ovulasyon testinde yumurtlama görmeden hamile kalmış, regli bitince teste baslıyor ovulasyonda pik görmemiş ama hamile, yani denemeye de devam et canım. Testler %90 dogru ama gec döllenme bişeyler, farklı sonuçlarla karsılaşan da duydum. Sen yumurtlamayı net gördün mü? Ben yumurtlamaya benzer gördüm ama çok da pik degildi. Testi bırakmadım 35.günüm belki pik çıkar diye devam ediyorum.

Hayırlı olsun canım benim bat gününü geçsin 1 gün öyle kan ver zaten artar beta hcg insallah uaaa darısı bizlere olsun belirtilerin nelerdi kuzum
Teşekkür ederim canım inş darısı başına. Canım ben altı aydır deniodum olmuodu. Dr gittim hormonlarda sıkıntı çıktı. Ovulasyon testleriyle takip ediodum. Bu ay önceki aylara göre erken yumurtlama oldu. Yumurtlama gününden sonra az az üç gün süren kanamam oldu bi hafta sonra belim ağrımaya başladı. İlerleyen günlerde göğüslerim acımaya başladı bu sıralarda yoğun bi akıntı var hep adet oldum zannediyorum ama yok yumurtlamadan kısa süre sonra belirtileri görmeye başladım ben bi de aşırı duygusallık var

Teşekkür ederim canım inş darısı başına. Canım ben altı aydır deniodum olmuodu. Dr gittim hormonlarda sıkıntı çıktı. Ovulasyon testleriyle takip ediodum. Bu ay önceki aylara göre erken yumurtlama oldu. Yumurtlama gününden sonra az az üç gün süren kanamam oldu bi hafta sonra belim ağrımaya başladı. İlerleyen günlerde göğüslerim acımaya başladı bu sıralarda yoğun bi akıntı var hep adet oldum zannediyorum ama yok yumurtlamadan kısa süre sonra belirtileri görmeye başladım ben bi de aşırı duygusallık var
İnsallah canım benimde gogusumdeki damarlar meydana çıktı belirginleşti Göğüs hassasiyeti zaten var batım bu arada 4 Haziran akintiyi göremiyorum ben islaklik hissi var ama günlük pedden göremiyorum birde 3 gün kahverengi akıntı gördüm canım

Ya aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla
Canim sende ovulasyon testi yap insallah gerek kalmaz hamilesindir eger olmazsa da bu ay yapmaya basla yumurtlamadan 17 gun sonra gebelik testi yapacaksin diyor ebru ceylan 17 gunde cok ama yinede ne bileyim en azindan kesin olur fazla umutlanmadan

ayy kızlar tam 163 sayfayı okudum başım döndü. :) Merhabalar hepinize, valla kimyasal gebeliklere üzüldüm gebeliklere heyecanlandım duygulandım bir sürü heyecan yaşadım.

İlk defa bu ay denemeye başladık. Ondan çok heyecanlıyım ilk hayal kırıklığımı yaşayayım da kendime geleyim yoksa tüm okuduğum belirtileri yaşıyorum.
ovu testini almadım ilk ay daha diye önümüzdeki ay mutlaka alacağım. 5 mayıs adet olmuştu teldeki uygulamaya göre 19-25 hafta orta-yüksek hamile kalma dönemi diyordu. Ama ben 17 si gibi kudurdum resmen eşimi rahat bırakmadım aa dedim yumurtluyorum heralde :)
12 mayıstan itibaren de 1 gün boş bırakarak deniyoruz. 7sinden beri de diafol diye folikasit kullanıyorum. doktora sorun var mı denicez diye gittik yok bu ilacı kullan 5 6 ay takıl olmazsa gel dedi.
Salı günü de ben ishal oldum tek seferlik. Göğüslerim taş gibi belim ağrıyor kasıklarımda ara ara sancı. Hepsi psikolojik olabilir :)
Adet günüm kafasına ne zaman eserse 30 gün olmuş geçen ay önceki ay 45 40 35 kafasına göre takılıyor ondan ne zaman yumurtluyorum meçhul. hepimiz güzel haberleri alırız umarımm ama beklemek ne zormuş ya

İnsallah canım benimde gogusumdeki damarlar meydana çıktı belirginleşti Göğüs hassasiyeti zaten var batım bu arada 4 Haziran akintiyi göremiyorum ben islaklik hissi var ama günlük pedden göremiyorum birde 3 gün kahverengi akıntı gördüm canım
Test yaptın mı canım

Canim sende ovulasyon testi yap insallah gerek kalmaz hamilesindir eger olmazsa da bu ay yapmaya basla yumurtlamadan 17 gun sonra gebelik testi yapacaksin diyor ebru ceylan 17 gunde cok ama yinede ne bileyim en azindan kesin olur fazla umutlanmadan
Aynen canım hamile değilsem bende ovu testi deneyeceğim. Gerci biz harbiden bütün ay denedik gün asırı. Yanı atladıgımız hicbir gün yok ama bakalım kısmet

Haso18 Haso18 yaş 30 bat 6 haziran beni de ekleyebilir misin listeye :) olmadı temmuz grubuna eklersin ilk aydan olacağını sanmam :D

Aynen canım hamile değilsem bende ovu testi deneyeceğim. Gerci biz harbiden bütün ay denedik gün asırı. Yanı atladıgımız hicbir gün yok ama bakalım kısmet
cok iyi yapmissin gün aşırı olunca şans yukseliyor seninde o zaman cok yuksek ihtimal hamilesindir canim hadi insallah tutunmustur 🙏😊 test yapsan cikmaz mi acaba 🤔

Back