- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Canım tebrikler hamilesinMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Hamile oldugun aşikar bence git bir kan verKan vermedim daha kafam karıştı birazAdet günümü beklesem mi dr gitsem mi bilemedim ama yoğun akıntı var bel ve bacak ağrısı ve göğüs sızlaması
Ay insallah yaValla yaaaa sorma sonuclar da ayni olurda hamileyizdir insallah
Teşekkür ederimCanım tebrikler hamilesininsallah saglıklı bir gebeliğin olur doktora kontorlle git mutlaka
Hdjdjfjfjjfjfjf bende ne regli var hemilelik bazen takvime bakarken diyorum benm bir reglim vardi diye fjjffjjfjfTakvime bakarken aa regli diye bise vardı aa ben hamileyim şaşırmasına biz niye giremiyorum
Benim batta 8 haziran sadece 22 ve 24 Mayıs degerlendirebildik. Suan hic belirti yok sadece arada bir sag kasigim agriyor pikolojikmi bilmiyorum kendimi cok dinliyorum. Birde 2 gundur midem ve bagirsaklarimda gaz var belki yedigim bsey dokundu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Evet kıvamı yoğun canım akıntının krem gibi. Ben yumurtlamayı tahminimce 22-24 ü gibi gördüm. İlk denememiz oldugu icin ovu testi kullanmadım sadece uygulama ve kendi bedenımde olan belirtilere göre hesap ettim. Ama biz bütün ay adet bittiginden beri gün asırı düzenli iliski yaşıyoruz canım. Yanı sadece yumurtlama haftası degerlendirelim gibi bir şey yapmadık
Cıkmaz kii bat a 11 gün var.. biraz daha bekleyecegim kuzum 1 haziranda yapcam testBi testmi yapsan sen acaba
Ben negatif cikixagini biliyorumnya aslinda ondan yapmaya yanasmiyorumCıkmaz kii bat a 11 gün var.. biraz daha bekleyecegim kuzum 1 haziranda yapcam test
Canım bende de yazdıgım belirtiler var işteBenim batta 8 haziran sadece 22 ve 24 Mayıs degerlendirebildik. Suan hic belirti yok sadece arada bir sag kasigim agriyor pikolojikmi bilmiyorum kendimi cok dinliyorum. Birde 2 gundur midem ve bagirsaklarimda gaz var belki yedigim bsey dokundu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Bu söylediklerinin hiçbir önemi yok. Hamilesin::))Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Aman cıkarsa cıksn kuzum ya bizden değerli miiii? Dün youtube da bir sürü pcoslu hamile kalan kadınların videolarını izledim. Doktorlar neler neler demis onlara. Ama hepsi dogal yoldam kalmıs. Bunun sırrı kafaya takmamak. Negatiften korkmıcaksın. Cıkarsa cıksın bidahaki aya deneriz be ne olcakBen negatif cikixagini biliyorumnya aslinda ondan yapmaya yanasmiyorum
burada da çok dolaştığımız için o kafaya giremiyoruz. onu bi yapsak gebe kalacazda. ah bu bizler naparsın işte.Takvime bakarken aa regli diye bise vardı aa ben hamileyim şaşırmasına biz niye giremiyorum
Ben de hep kendimi öyle motive ediyorum ama adet olunca istemsiz ağlamalar karalar bağlamalar karamsarlığa bürünmeler, iki gün sonra hop tekrardan umutla yeni bir aya başlangıç.. Doğru zamanda olsun inşallah hepimizeValla bakın dün o videoları izledim ve kendime dedim ki adet olursam hiç üzülmeyecegim kendi kendime ağlama triplerine falan girmeyeceğim ne olacak ölüm yok ya ucunda zaman zaten cok hızlı geçiyor. Dogru zamanda gelsin bana ben suan istiyorım evet ama belkı zamanı değildir bunu bilemiyoruz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?