Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu adet olmadan yapmak sakıncalıymıs eğer döllenme varsa sonuc düsük olabilir ondan bat ları bekliyoruz canım

22 si yumurtlama gördüm bende tarihleri aynı hep bat tarihi gelsede öğrensek sonucu

Tabi tabi regli den sonra baslaniyor yumurtlama ya kadar sonra bırakıyorsun bekleme dönemi yapilmiyor beklemek çok zor ya
Ya aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla

Hem sen daha genceceksin taptazesin 19 yaş... Üzüldüğüne bile değecek bir yaş değil en güzel zamanların bunlar Allah hepimize en hayırlı olduğu zamanda versin bebek geleceği günü kendi seçiyor
Ahahahaha hadi hayirlisi olsun sol kadik agrisi online

Nazura simdide baş ağrım kesildi adet olcakmısım gibi karnım hafiften agrımaya basladı. Sende durumlar ne canım? Yumurtlaman ne zaman oldu belirti vs var mı
Bende 25 başlayan bi akıntı oldu aynı sendeki gibi azar azar devam ediyor o günde biraz bel ve kasık ağrım olmuştu şimdide bel ve kasık ağrısı arada az oluyo anlamadım hani erken değil mi belirti için

Hayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanların

Canımmm, nasıl anlıyorsun beni.. Yeni Ay yeni gün yeni umutlar diyelim artık
Canim cok gecmis olsun üzülme gerçekten dedigin gibi en azından esin ve sen sagliklisiniz Rabbim tekrar nasip etsin insallah demekki dogru zaman değildi Allah uygun görmedi gelse daha agir sinanacaktiniz belki Allah saglik hayırlı omur versin daha cok zaman var olacak insallah tekrardan

Hayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanların
Yaaa benmki tuttuysa nerdesir

Birde ben ebru ceylanın sayfasında hamilelik belirtileri yorumlarını okudum o posttaki. Cogu kisi alt karnın seyirmesini yazmıs. Benımde az önce seyirdi sanki sizde de seyiren var mı

Yumurtlamadan sonra şişkinlik vardı bende bikaç gün sende de oldu mu

Birde ben ebru ceylanın sayfasında hamilelik belirtileri yorumlarını okudum o posttaki. Cogu kisi alt karnın seyirmesini yazmıs. Benımde az önce seyirdi sanki sizde de seyiren var mı
Benm cocuk dusundugumden beri her ay oluyor annem diyoki bende cocuk isteidigimde olurdu rahim cocuk istediginden oluyor diyo

Yumurtlamadan sonra şişkinlik vardı bende bikaç gün sende de oldu mu
Bende şişkinlik hala var. Üstümde suan 1 kg ödem var ve alt karnım gerçekten cok şiş. Dün arkadasım falan baktı dedi sanki hamile gibi şişmiş dedi.
yürüyüşe başlıcam bu akşam artık. Gerçekten 1 kg derken abartmıyorum 2 gün önce 57 cıkarken suan 58 cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…