Onu adet olmadan yapmak sakıncalıymıs eğer döllenme varsa sonuc düsük olabilir ondan bat ları bekliyoruz canımSu bir ebenin günlüğü var ya youtubede onun yumurtlama masajını yaptım 3 günde yumurtlama gordum belki daha erken yapsaydım daha erken de görürdüm bi deneyin isterseniz yumurtlama görünce bırakıyorsunuz masajı zor biseyi de yok
Onu adet olmadan yapmak sakıncalıymıs eğer döllenme varsa sonuc düsük olabilir ondan bat ları bekliyoruz canım
22 si yumurtlama gördüm bende tarihleri aynı hep bat tarihi gelsede öğrensek sonucuEvet kıvamı yoğun canım akıntının krem gibi. Ben yumurtlamayı tahminimce 22-24 ü gibi gördüm. İlk denememiz oldugu icin ovu testi kullanmadım sadece uygulama ve kendi bedenımde olan belirtilere göre hesap ettim. Ama biz bütün ay adet bittiginden beri gün asırı düzenli iliski yaşıyoruz canım. Yanı sadece yumurtlama haftası degerlendirelim gibi bir şey yapmadık
Ya aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım vallaTabi tabi regli den sonra baslaniyor yumurtlama ya kadar sonra bırakıyorsun bekleme dönemi yapilmiyor beklemek çok zor ya
Ahahahaha hadi hayirlisi olsun sol kadik agrisi onlineHem sen daha genceceksin taptazesin 19 yaş... Üzüldüğüne bile değecek bir yaş değil en güzel zamanların bunlarAllah hepimize en hayırlı olduğu zamanda versin bebek geleceği günü kendi seçiyor
Bende 25 başlayan bi akıntı oldu aynı sendeki gibi azar azar devam ediyor o günde biraz bel ve kasık ağrım olmuştu şimdide bel ve kasık ağrısı arada az oluyo anlamadım hani erken değil mi belirti içinNazura simdide baş ağrım kesildi adet olcakmısım gibi karnım hafiften agrımaya basladı. Sende durumlar ne canım? Yumurtlaman ne zaman oldu belirti vs var mı
Hayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanlarınBende 25 başlayan bi akıntı oldu aynı sendeki gibi azar azar devam ediyor o günde biraz bel ve kasık ağrım olmuştu şimdide bel ve kasık ağrısı arada az oluyo anlamadım hani erken değil mi belirti için
Canim cok gecmis olsun üzülme gerçekten dedigin gibi en azından esin ve sen sagliklisiniz Rabbim tekrar nasip etsin insallah demekki dogru zaman değildi Allah uygun görmedi gelse daha agir sinanacaktiniz belki Allah saglik hayırlı omur versin daha cok zaman var olacak insallah tekrardanCanımmm, nasıl anlıyorsun beni.. Yeni Ay yeni gün yeni umutlar diyelim artık
Yaaa benmki tuttuysa nerdesirHayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanların
Yumurtlamadan sonra şişkinlik vardı bende bikaç gün sende de oldu muHayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanların
Hadi inşallah yol alsınlarHayır normalde değil zaten yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan testinde gözüküyo canım. Eğer tuttuysa şuan follop tüplerinden rahme doğru gidiyo olması lazım bizim afacanların
Senınkı tuttuysa şuan rahimde olması lazım canım bat 1 haziran olarak kabul edersem eğerYaaa benmki tuttuysa nerdesir
Benm cocuk dusundugumden beri her ay oluyor annem diyoki bende cocuk isteidigimde olurdu rahim cocuk istediginden oluyor diyoBirde ben ebru ceylanın sayfasında hamilelik belirtileri yorumlarını okudum o posttaki. Cogu kisi alt karnın seyirmesini yazmıs. Benımde az önce seyirdi sanki sizde de seyiren var mı
Ahahahhahshs hadi hayirlisi baklmSenınkı tuttuysa şuan rahimde olması lazım canım bat 1 haziran olarak kabul edersem eğer
Bende şişkinlik hala var. Üstümde suan 1 kg ödem var ve alt karnım gerçekten cok şiş. Dün arkadasım falan baktı dedi sanki hamile gibi şişmiş dedi.Yumurtlamadan sonra şişkinlik vardı bende bikaç gün sende de oldu mu
Testi ne zaman yapmayı düsünüyosun kuzuAhahahhahshs hadi hayirlisi baklm
Adet olmazsam yaparim yoksa yapmamTesti ne zaman yapmayı düsünüyosun kuzu
yani 1 hazirandaAdet olmazsam yaparim yoksa yapmam
Ya zaten negatif ciktiya ben sonucun degisecegini dusunmuyorum maalesedyani 1 hazirandaay bizi de çatlatacan merakta burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?