- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Hayırlı olsun canım benim bat gününü geçsin 1 gün öyle kan ver zaten artar beta hcg insallah uaaa darısı bizlere olsun belirtilerin nelerdi kuzumMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Benım 45-50Bnm de dongum uzun o yüzden ben ovulasyin ile takip ediyorum kafam daha rahat oluyor diğer türlü çok düşünüyorum 28 ile 38 arasi degisiyo
Seninle aynı durumdayız, ben sadece pcos teşhisliyim. Bu arada benim gibi biri ovulasyon testinde yumurtlama görmeden hamile kalmış, regli bitince teste baslıyor ovulasyonda pik görmemiş ama hamile, yani denemeye de devam et canım. Testler %90 dogru ama gec döllenme bişeyler, farklı sonuçlarla karsılaşan da duydum. Sen yumurtlamayı net gördün mü? Ben yumurtlamaya benzer gördüm ama çok da pik degildi. Testi bırakmadım 35.günüm belki pik çıkar diye devam ediyorum.Ya aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla
Teşekkür ederim canım inş darısı başına. Canım ben altı aydır deniodum olmuodu. Dr gittim hormonlarda sıkıntı çıktı. Ovulasyon testleriyle takip ediodum. Bu ay önceki aylara göre erken yumurtlama oldu. Yumurtlama gününden sonra az az üç gün süren kanamam oldu bi hafta sonra belim ağrımaya başladı. İlerleyen günlerde göğüslerim acımaya başladı bu sıralarda yoğun bi akıntı var hep adet oldum zannediyorum ama yok yumurtlamadan kısa süre sonra belirtileri görmeye başladım ben bi de aşırı duygusallık varHayırlı olsun canım benim bat gününü geçsin 1 gün öyle kan ver zaten artar beta hcg insallah uaaa darısı bizlere olsun belirtilerin nelerdi kuzum
İnsallah canım benimde gogusumdeki damarlar meydana çıktı belirginleşti Göğüs hassasiyeti zaten var batım bu arada 4 Haziran akintiyi göremiyorum ben islaklik hissi var ama günlük pedden göremiyorum birde 3 gün kahverengi akıntı gördüm canımTeşekkür ederim canım inş darısı başına. Canım ben altı aydır deniodum olmuodu. Dr gittim hormonlarda sıkıntı çıktı. Ovulasyon testleriyle takip ediodum. Bu ay önceki aylara göre erken yumurtlama oldu. Yumurtlama gününden sonra az az üç gün süren kanamam oldu bi hafta sonra belim ağrımaya başladı. İlerleyen günlerde göğüslerim acımaya başladı bu sıralarda yoğun bi akıntı var hep adet oldum zannediyorum ama yok yumurtlamadan kısa süre sonra belirtileri görmeye başladım ben bi de aşırı duygusallık var
Canim sende ovulasyon testi yap insallah gerek kalmaz hamilesindir eger olmazsa da bu ay yapmaya basla yumurtlamadan 17 gun sonra gebelik testi yapacaksin diyor ebru ceylan 17 gunde cok ama yinede ne bileyim en azindan kesin olur fazla umutlanmadanYa aslında yumurtlama gününü net bilen biri icin cokta zor değil zaten 10.günde çıkmış oluyo sonuc nerden baksan. Ama benim gibi yumurtlamayı bilmeden girişenler her hafta umudu kesmeden negatifide görse neyse belki o zaman yumurtlama değildi belki sonraki iliskim tutar diye kendini avutup bekliyor ve adet döngümde normal rakamların üstünde oldugu icin otomatikman bekleme sürem cok uzuyor. Keske düzgün kısa döngüm olsa 10 gün beklemeye razıyım valla
İnsallah canım benimde gogusumdeki damarlar meydana çıktı belirginleşti Göğüs hassasiyeti zaten var batım bu arada 4 Haziran akintiyi göremiyorum ben islaklik hissi var ama günlük pedden göremiyorum birde 3 gün kahverengi akıntı gördüm canım
Test yaptın mı canımİnsallah canım benimde gogusumdeki damarlar meydana çıktı belirginleşti Göğüs hassasiyeti zaten var batım bu arada 4 Haziran akintiyi göremiyorum ben islaklik hissi var ama günlük pedden göremiyorum birde 3 gün kahverengi akıntı gördüm canım
Aynen canım hamile değilsem bende ovu testi deneyeceğim. Gerci biz harbiden bütün ay denedik gün asırı. Yanı atladıgımız hicbir gün yok ama bakalım kısmetCanim sende ovulasyon testi yap insallah gerek kalmaz hamilesindir eger olmazsa da bu ay yapmaya basla yumurtlamadan 17 gun sonra gebelik testi yapacaksin diyor ebru ceylan 17 gunde cok ama yinede ne bileyim en azindan kesin olur fazla umutlanmadan
Yok canım ben bat gününü bekliyorum gecen aylardan dolayı bu ay temkinli ve kendime söz verdim yaaaTest yaptın mı canım
Bende temmuz grubu kuracagimi sanmam sizlerden biri kursun onudaHaso18 yaş 30 bat 6 haziran beni de ekleyebilir misin listeye :) olmadı temmuz grubuna eklersin ilk aydan olacağını sanmam
cok iyi yapmissin gün aşırı olunca şans yukseliyor seninde o zaman cok yuksek ihtimal hamilesindir canim hadi insallah tutunmusturAynen canım hamile değilsem bende ovu testi deneyeceğim. Gerci biz harbiden bütün ay denedik gün asırı. Yanı atladıgımız hicbir gün yok ama bakalım kısmet
Ama senin bat gününe daha var o zamn bu ay erken mi olacaksın yoksaGeliyor gelmemten olan adet sanciim gruba katildi
Benmki tahmini bir bat tarihi hic duzenli olmadigi icin belli olmazAma senin bat gününe daha var o zamn bu ay erken mi olacaksın yoksa
Bu ay burda herkes hamile kalir insallah uzamaz ya Rabbim nasip etsin cok yıpratıcı bir süreçBende temmuz grubu kuracagimi sanmam sizlerden biri kursun onudatemmuza gecmek istemiyorum
Yok canım ben bat gününü bekliyorum gecen aylardan dolayı bu ay temkinli ve kendime söz verdim yaaabeklemedeyim anlican
Amin ya bat günü gelsin hemen bitsin bu çile yoksa her sabah farklı bir belirti psikolojim bozulduBu ay burda herkes hamile kalir insallah uzamaz ya Rabbim nasip etsin cok yıpratıcı bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?