• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg testi pozitif işte hamilesin gibi duruyo bi kan testi yaptırana daha net olur
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 3 mayısta adet oldum 11 inde yumurtlama gördüm ve değerlendirdim erken yumurtladım önceki aylara göre gebelik testim de silik çıkıyor normal adet tarihim 31 mayıs . Yumurtlama günü üzeründen 14 gün sonra adet olunur die biliyorum buna göre adet günüm geçmiş mi oluyor yoksa 31 mayısı mı beklemeliyim bi bilgisi olan var mı acaba
Canım tebrikler hamilesin🤗 insallah saglıklı bir gebeliğin olur doktora kontorlle git mutlaka

Kan vermedim daha kafam karıştı biraz🙂Adet günümü beklesem mi dr gitsem mi bilemedim ama yoğun akıntı var bel ve bacak ağrısı ve göğüs sızlaması
Hamile oldugun aşikar bence git bir kan ver

Evet kıvamı yoğun canım akıntının krem gibi. Ben yumurtlamayı tahminimce 22-24 ü gibi gördüm. İlk denememiz oldugu icin ovu testi kullanmadım sadece uygulama ve kendi bedenımde olan belirtilere göre hesap ettim. Ama biz bütün ay adet bittiginden beri gün asırı düzenli iliski yaşıyoruz canım. Yanı sadece yumurtlama haftası degerlendirelim gibi bir şey yapmadık
Benim batta 8 haziran sadece 22 ve 24 Mayıs degerlendirebildik. Suan hic belirti yok sadece arada bir sag kasigim agriyor pikolojikmi bilmiyorum kendimi cok dinliyorum. Birde 2 gundur midem ve bagirsaklarimda gaz var belki yedigim bsey dokundu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Benim batta 8 haziran sadece 22 ve 24 Mayıs degerlendirebildik. Suan hic belirti yok sadece arada bir sag kasigim agriyor pikolojikmi bilmiyorum kendimi cok dinliyorum. Birde 2 gundur midem ve bagirsaklarimda gaz var belki yedigim bsey dokundu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Canım bende de yazdıgım belirtiler var işte

Bu söylediklerinin hiçbir önemi yok. Hamilesin::))

Ben negatif cikixagini biliyorumnya aslinda ondan yapmaya yanasmiyorum
Aman cıkarsa cıksn kuzum ya bizden değerli miiii? Dün youtube da bir sürü pcoslu hamile kalan kadınların videolarını izledim. Doktorlar neler neler demis onlara. Ama hepsi dogal yoldam kalmıs. Bunun sırrı kafaya takmamak. Negatiften korkmıcaksın. Cıkarsa cıksın bidahaki aya deneriz be ne olcak:halay::halay::KK70::KK70:

Hem sen daha genceceksin taptazesin 19 yaş... Üzüldüğüne bile değecek bir yaş değil en güzel zamanların bunlar🌸 Allah hepimize en hayırlı olduğu zamanda versin bebek geleceği günü kendi seçiyor🙈

Valla bakın dün o videoları izledim ve kendime dedim ki adet olursam hiç üzülmeyecegim kendi kendime ağlama triplerine falan girmeyeceğim ne olacak ölüm yok ya ucunda zaman zaten cok hızlı geçiyor. Dogru zamanda gelsin bana ben suan istiyorım evet ama belkı zamanı değildir bunu bilemiyoruz kii

Su bir ebenin günlüğü var ya youtubede onun yumurtlama masajını yaptım 3 günde yumurtlama gordum belki daha erken yapsaydım daha erken de görürdüm bi deneyin isterseniz yumurtlama görünce bırakıyorsunuz masajı zor biseyi de yok

Valla bakın dün o videoları izledim ve kendime dedim ki adet olursam hiç üzülmeyecegim kendi kendime ağlama triplerine falan girmeyeceğim ne olacak ölüm yok ya ucunda zaman zaten cok hızlı geçiyor. Dogru zamanda gelsin bana ben suan istiyorım evet ama belkı zamanı değildir bunu bilemiyoruz kii
Ben de hep kendimi öyle motive ediyorum ama adet olunca istemsiz ağlamalar karalar bağlamalar karamsarlığa bürünmeler, iki gün sonra hop tekrardan umutla yeni bir aya başlangıç.. Doğru zamanda olsun inşallah hepimize 🤩

Back