Boyutu zorda olsa görünüyor canım karından iyice bastırıyor amaKizlar bilenler yazabilir mi?? Karindan ultrason yapti doktor sadece yumurta var dedi boyutu görünmez miydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyutu zorda olsa görünüyor canım karından iyice bastırıyor amaKizlar bilenler yazabilir mi?? Karindan ultrason yapti doktor sadece yumurta var dedi boyutu görünmez miydi![]()
Yaaaa hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla olsun hepimize nasip olsun inşallahHamileyim![]()
Bende baktım birşey bulamadım..Geçen gün araştırdım sumbucolu ama bi sonuca ulasamadım ben
Benimde 28 mayıs inşallah müjdeler alırızMerhaba hanımlar
Hepimizin meleği sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah 🕊
Listeye beni de ekleyebilir misiniz rica etsem?
Bat 28 Mayıs yaş 28 teşekkürler![]()
Ben mens oldum. Test de yapmadım erken oldu
Yapmadım ama çaydan kahveden özellikle uzak durdum. Çok uyudumHamile olduğunu öğrenen arkadaşlar şunu merak ediyorum: yumurtlama zamanından bata kader ki süreç te tutunması için ekstra bir şeyler yaptınız mı acep(avokado yemek haricinde
)
Sağol kuzum Allah razı olsunKizkizakiz Canım Benim Geçmiş Olsun Demek ki Hayırlısı Böyle İmiş En Azından Hamile Kalabiliyorsun Bu Güzel Bir Gelişme Öyle DüşünRabbim Kısa Zamanda Nasip Etsin İnşallah
![]()
Bu gündü bat. Kasıklarımda aşırı batma hissi vardı ve son 3 gündür aşırı uyuyordum. Bu gün de midem çok bulandıAa çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin sağlıkla insallaj bata kaç gün var di peki belirtiler peki ?
Her gün 1 Neskafe ya da Türk kahvesi mutlaka içiyorum geçen ay nerdeyse hiç içmedim yine olmayınca bu ay saldım içtim, ama şimdi içmesemiydim acaba diyorum, etkiliyormuş kahve çokYapmadım ama çaydan kahveden özellikle uzak durdum. Çok uyudum![]()
Benim zorunlu uzak durmayı. Kesinlikle hiç içemedim bir ay içindeHer gün 1 Neskafe ya da Türk kahvesi mutlaka içiyorum geçen ay nerdeyse hiç içmedim yine olmayınca bu ay saldım içtim, ama şimdi içmesemiydim acaba diyorum, etkiliyormuş kahve çok
Bu gündü bat. Kasıklarımda aşırı batma hissi vardı ve son 3 gündür aşırı uyuyordum. Bu gün de midem çok bulandı
Valla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara.Her gün 1 Neskafe ya da Türk kahvesi mutlaka içiyorum geçen ay nerdeyse hiç içmedim yine olmayınca bu ay saldım içtim, ama şimdi içmesemiydim acaba diyorum, etkiliyormuş kahve çok
Adet oldum ben... :/Kizlar batlar gecmis ? Durum bildirirmisiniz lutfen
Merhaba forumda acemiyim biraz benim bat 8 haziran sizi neye ekleyecek acaba konulari takip etmek icin bende eklenebilir miyimMerhaba beni de ekler misinHaso18 yaş 29 bat 8 Haziran bu ay ilk deneme
Sağlıkçı değilim ama gebelik düşündüğün andan itibaren sigara bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Bağımlılık zor bir durum.Valla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara.Öglen filtre kahvemi içerim
Hamile kalırsam pat diye kesicem. Biraz zorlanacağım muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Merak etme tutundu mu her türlü tutar. Ben sadece bitki çayı,çiğ maydonoz vs ödem atıcı şeyler tüketmiyorum. Cünkü vücut ödem sanıp atabiliyormuş ilk başta. Birde agır bir sey kaldırmıyorum kesinlikle