• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba forumda acemiyim biraz benim bat 8 haziran sizi neye ekleyecek acaba konulari takip etmek icin bende eklenebilir miyim
Merhaba sayfanın başında liste vardı onun için yazmıştım ben de yeniyim açıkçası kimse mesajıma cevap vermeyince mesajlarımın görünmediğini bile düşündüm 😂🙈

Yerleşme kanaması olmadın o zaman....
İlk gebeliğim de yerleşme yaşamıştım şimdi üç önce yerleşme olmayınca tamam olmadı diyorum 🤭🤭
Üçüncü gebeliğim. Birincisi 3 yaşındaki kızım ikinciyi kaybettim. Hiç birinde yerleşme kanaması olmadı. Ya da ben anlamadım

Merhaba sayfanın başında liste vardı onun için yazmıştım ben de yeniyim açıkçası kimse mesajıma cevap vermeyince mesajlarımın görünmediğini bile düşündüm 😂🙈
Msjlari goruyorum canm ekliycem mutlaka 🥰🥰

En fazla kaç gün içinde çatlıyor bu yumurta
Yumurtlamadan sonra çatlıyor yumurtlaman kac günse bazen tek gun bazen 2 3 gun olabiliyor ovulasyona devam etmen gerekiyor çatladığını t cizgisinin tekrar siliklestigi zaman anlıyorsun

Sağlıkçı değilim ama gebelik düşündüğün andan itibaren sigara bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Bağımlılık zor bir durum.
Evet öyle gerçekten ama şuan sigarayı gebe kalamadan bırakırsam kendimi daha cok strese sokarım ve bi kısır döngü icine girebilirim. O yüzden hamile kaldıgımı ögrenir ögrenmez keseceğim.

Bugün karar aldım zaten yarından itibaren kendime daha iyi bakacagım sabah ilk önce kahve icmek yerıne güzelce kahvaltımı yapacagım. Aksam biraz yürüyüs yapacagım.😌
Sigarayıda azaltmaya calısacagım. İnsallah bebeğim gelsinde onun için her şeyi yaparım😇

Valla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara. :KK70: Öglen filtre kahvemi içerim😂😂
Hamile kalırsam pat diye kesicem. Biraz zorlanacağım muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Merak etme tutundu mu her türlü tutar. Ben sadece bitki çayı,çiğ maydonoz vs ödem atıcı şeyler tüketmiyorum. Cünkü vücut ödem sanıp atabiliyormuş ilk başta. Birde agır bir sey kaldırmıyorum kesinlikle
En güzeli canım olacağı varsa olur ama sigarayı bırak kuzum yaaa

Ovulasyon testim bugün dunkundende pik ama test kayboldu koyamıyorum 😅sol kasıgım patlicak bu ne zaman catlicak ya

En sağdaki dünkü testim

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 33
Göğüslerim sis karnım agriyor belim agriyor ishal oldum az önce basım agrisi arttı :( batıma 9 gün var ;/ yaaa

Back