- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Ahh ahhh;/Benimde karnım belim ağrıyor bende kabız olmuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahhh;/Benimde karnım belim ağrıyor bende kabız olmuşum
Hemen yapa bilirsin kuzumSelam kızlar bir sorum olacak, regl gecikmesinden kacgun sonra hamilelik testi yapmak lazim?
Haklısın gerçi tutuncağı varsa her türlü tutunur, aynen ben de ağır kaldırmamaya çalışıyorum. Az kaldı bakalm hepimize hayırlsııValla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara.Öglen filtre kahvemi içerim
Hamile kalırsam pat diye kesicem. Biraz zorlanacağım muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Merak etme tutundu mu her türlü tutar. Ben sadece bitki çayı,çiğ maydonoz vs ödem atıcı şeyler tüketmiyorum. Cünkü vücut ödem sanıp atabiliyormuş ilk başta. Birde agır bir sey kaldırmıyorum kesinlikle
Regl günü ya da bir sonraki gün yapsan erken gebelik testi çıkar bence, geç döllenme değilseSelam kızlar bir sorum olacak, regl gecikmesinden kacgun sonra hamilelik testi yapmak lazim?
Canım benimm sağolasın, yok şuan kürtaj düşünmüyorlar kendiliğinden atar dediler bakalım bekleyeceğizK kizkizakiz Geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına hakkına hayırlısı olsun ama ilk 22 dediğinde sonucunu söylediğinde belki ben yanlış düşünmüşümdür erkendir yükselir değerin diye bekliyordum doğrusu insallah öylede olur devam eder yükselmeye ama ben ilk gebeliğimde bat a 6 gün var iken 996 çıkmıştı değerim ikinci gebeliğimde bat 7 gün geçtiği halde 147 çıkmıştı daha sonra takibe devam etti doktorum en yüksek 360 I gördük haftasına göre çok düşük değerin demişlerdi kendiliğinden gitmesini tercih ettim ben kürtaj olmayı reddettim ne olursa olsun o masayı kimseye tavsiye etmiyorum bunları düşünmene gerek kalmaz insallah kuzum ama doktorların her dediğini hemen kabul etme bekle lütfen korkma o gidecekse zaten gidecek engel olamıyorsun maalesef biraz daha ağrılı bir adet geçiyorsun gibi oluyor sadece![]()
İnsallah değerin kat kat çıkar tatlım en kısa zaman da
Nasılsın canım nasıl gidiyor![]()
Valla sabah kalktigimda uclari beyazlamis 3 sivilce paylamisti yuzumde ama gelen giden yok
Alll bendede o kadar valla gelen giden yok onumuze baksak artikHaso18 Ohh kolay gelsin dağıt bakalım kafanı çalışarak
valla napayım bende kanama bekliyorum yeni bat belirlemek için ama gelen giden yok
![]()
Alll bendede o kadar valla gelen giden yok onumuze baksak artik
İnsallah dusmez yaYarın tekrar vericem beta önümüzdeki ay da salıvercem![]()