- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovu testi varsa onu yapınBenim midem bulanıyor kasıklarıma fena ağrı giriyor. Ama yine hüsran olmasından korkarak test alamıyorum. Normalde bu saatlerde başlamış olması gerekirdi. Yarını nasıl beklicem bilmiyorum. Ne yapsam acaba?
Bu gün batBugün batin 1 günü mü peki canım yada kaç gün var bata
Teşekkür ederim ilgineBende normal testten bahsediyorum battan once bile gosteriyor cogu zaman
Popon sıcak mıBende bir halsizleştim bugün. Sanki ateşim çıkmış gibi biraz başımda ağrıyor
Canım hamileysem diye hiçbir şey kullanmıyorım sumbucol var evde zarar verir mi kiPopon sıcak mı![]()
![]()
![]()
Şaka şaka
İnşallah hastalanmıyorsundur..
Sambicus, umca, propolis bunlardan birini kullan hemen canm
Su popo olayini hatırlatma gulesim geliyorPopon sıcak mı![]()
![]()
![]()
Şaka şaka
İnşallah hastalanmıyorsundur..
Sambicus, umca, propolis bunlardan birini kullan hemen canm
Yaaaaa cok sevindim testmi yaptinHamileyim![]()
Evettt. Hemen çift çizgi çıktıYaaaaa cok sevindim testmi yaptin
Ataemisin testini rica etsem cok sevindim yaaa darisi isteyen herkese eEvettt. Hemen çift çizgi çıktı
Hayırlı olsun canım cok sevindimHamileyim![]()
Tebrik ederim canım seni insallah sağlıkla kucagına almayıda nasip ederHamileyim![]()
Ataemisin testini rica etsem cok sevindim yaaa darisi isteyen herkese e
Teşekkür ederim herkese. Darısı isteyen herkese. Foto atamıyorum. Eşime bal çörek otu tarçın karışımı yedirdimHayırlı olsun canım cok sevindimhamile kalmak icin ekstra bir seyler yaptın mi bitkisel ya da baska bir şey
Bnmki yemiyoTeşekkür ederim herkese. Darısı isteyen herkese. Foto atamıyorum. Eşime bal çörek otu tarçın karışımı yedirdim![]()
Benimki de yetmiyordu. Zorladım. Duygu sömürüsü falan yaptımBnmki yemiyo![]()
Maşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbimTeşekkür ederim herkese. Darısı isteyen herkese. Foto atamıyorum. Eşime bal çörek otu tarçın karışımı yedirdim![]()