• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de yetmiyordu. Zorladım. Duygu sömürüsü falan yaptım 🤭 Bi de birilerini örnek gösterince olduğunu anlayınca denedi
Ne kadar suredir bebek istiyordunuz ilk cocukmu ne kadarlik evlisiniz 😂😂😂 bie sorununuz varmiydi

Merhaba kızlar bugün adetimin 24. Günü doktora gittim bı tane yumurta gördü değerlendir dedi. Bende pko var o yüzden mi böyle geç büyüyor yumurta? Hiç ilaç kullanmadım. Doğal olarak büyümesi için ne yapabilirim??
Kizlar bilenler yazabilir mi?? Karindan ultrason yapti doktor sadece yumurta var dedi boyutu görünmez miydi 😞

Kizlar bilenler yazabilir mi?? Karindan ultrason yapti doktor sadece yumurta var dedi boyutu görünmez miydi 😞
Canim bildigime gore pko olanlarin düzensiz genelde ovulasyon testleriyle hatta uzun sure takip ediyorlar yumurtlama catlama gunlerini

Canım hamileysem diye hiçbir şey kullanmıyorım sumbucol var evde zarar verir mi ki
Yok popom sıcak değil :KK70: Yüzümde sivilceler cıkıyor
Antibiyotik gibi bir ilaç değil sonuçta ama bitki olduğundan düşük kanama gibi şeyle yapmıyorsa zararı olmaz bence

Hayırlı olsun bat ne zamandı
Teşekkür ederim herkese. Darısı isteyen herkese. Foto atamıyorum. Eşime bal çörek otu tarçın karışımı yedirdim😬
Bal çöreotu tarçın erkeklerdede mi oluyormuş

Antibiyotik gibi bir ilaç değil sonuçta ama bitki olduğundan düşük kanama gibi şeyle yapmıyorsa zararı olmaz bence

Hayırlı olsun bat ne zamandı

Bal çöreotu tarçın erkeklerdede mi oluyormuş
Geçen gün araştırdım sumbucolu ama bi sonuca ulasamadım ben

Back