- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
22. 2ydi canımKactiki ilk ogrendiginde
Tamam canım teşekkür ederim videolarını izlerim sağolasınİlk değerin düşüktü biraz belliydi aslında canım.. Batı bir gün geçe benim değerim 500 çıkmıştı ilk gebeliğimde..
Sağlık olsun canım.. İbrahim saraçoğlu kimyasal gebelik geçirenlere nar suyu öneriyor. Eğer düşük tansiyon yoksa..
Bir daha ki ay bir dene istersen videolarda anlatıyor
Doktora gittin mi peki? Hala adet olmadın ektopik gebelik olmasın sakınYok canım adet olmadım, ama ilk değerim 22 idi, 29 olmuş sadece
Yok gitmedim ilçedeyiz biz, kendi doktorum il de mesaj attım şuan bakalımDoktora gittin mi peki? Hala adet olmadın ektopik gebelik olmasın sakın
Yükseliyor ama dusmeye baslamamis ki acele etme bekle baklm22. 2ydi canım
Ektopik için kanama ve ağrı olması gerekmiyor mu, ben hiç bişey hissetmiyorum da.Doktora gittin mi peki? Hala adet olmadın ektopik gebelik olmasın sakın
Cuma tekrar ver dediler ama benim umudum kalmadıYükseliyor ama dusmeye baslamamis ki acele etme bekle baklm
T daha koyuYumurtluyorsun demek oluyor
Evet canim oldum bugun yazmıştım aslında onceki sayfalara etiket yapmissin zaten olacagim sanirim dedim lavaboya gittim bir baktim olmusum zatenOldunmu adet
Rabbim insallah bir daha yasatmasin aynisini canım cok heyecanlı beklemekAyy inşallah canım benim inşallahsende önümüzdeki ay hamile olursun İnşALLAH ben ilk çocuk düşündüğümüz zaman 9 gün reglimin gecikti kan verdim negatif çıktı ertesi gün hastalandım ne üzüldüm ne ağladım varya Allah'ım anlatamam sana pazartesi günü inşallah bat günüm
Canım cok üzüldüm yaYok canım adet olmadım, ama ilk değerim 22 idi, 29 olmuş sadece
Yumurtalamada t daha koyu oluyor zaten canım bugunu degerlendir mutlaka altin günmüş yumurtlama gunleri yarinda yap bakalim catlamis olavak mi silik cikarsa biraz cizgi çatlamış oluyorT daha koyu
Zaten t daha koyu olması lazım. Bugünle birlikte 3 günü değerlendir sonra gün aşırı devam edin:)T daha koyu
Sanırım hemen olmuyor o kütle büyüdüğünde oluyor sanırım..Ektopik için kanama ve ağrı olması gerekmiyor mu, ben hiç bişey hissetmiyorum da.
Cuma tekrar ver dediler ama benim umudum kalmadı
Bilmiyorum kuzum, kendi doktoruma sordum düşer kendiliğinden diyorCanım cok üzüldüm ya
Ne olacakmıs simdi?
100 ün altı değerler ektopik olmazmış sordum canımSanırım hemen olmuyor o kütle büyüdüğünde oluyor sanırım..
Doktorun bilir canım onun dönüşünü bekleyelim
Aman iyi çok şükür...Bilmiyorum kuzum, kendi doktoruma sordum düşer kendiliğinden diyor
100 ün altı değerler ektopik olmazmış sordum canım
İnsallah bir mucize olur kuzumBilmiyorum kuzum, kendi doktoruma sordum düşer kendiliğinden diyor
100 ün altı değerler ektopik olmazmış sordum canım
Amin amin İnşALLAHRabbim insallah helimize o cift cizgiyi gorup mutluluktan aglamayi nssip etsin
Amin İnşALLAH bütün bekliyen arkadaşlarıma sana kısaca hepimize hayırlı evlatlar versin yüce RabbimRabbim insallah bir daha yasatmasin aynisini canım cok heyecanlı beklemek
Hayırlısı kuzucum, rabbime sığındık Allah büyükİnsallah bir mucize olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?