Ya böyle alnıma dokununca hissedilen bir alev topu yok. Ama sanki içimde bir alev var sıkıntı basıyor gibi. Bacaklarım belim basım her yerim ağrıyor bugün. Bilmiyorum kuzum artık hayır olsun. Geçse şu günlerde öğrensek.Benim dün akşam öyleydi eşim ateşin var senin dedi hatta ama ölçtük 36.7 normal, zaman yaklaştıkça olmadı kesin diye modum düşüyor heveslenmek te istemiyorum oldu mu acaba diye, hayırlsıı bakalım, zaman..
Halsizlik herkesi vurdu galiba bende öyleyimYine bir cinko bende 2 gundur o halsizlikten ise gitmiyorum hasta gibiyim yattigim yerden kalkamiyorm
Bende sabahtsn beri koltuğa bi kurulmuşum netflixe gömülü şekilde saati akşam 4 yapmışım şaka gibiYine bir cinko bende 2 gundur o halsizlikten ise gitmiyorum hasta gibiyim yattigim yerden kalkamiyorm
Aynı ben :) bende öyleyim inşallah pozitiftirYa böyle alnıma dokununca hissedilen bir alev topu yok. Ama sanki içimde bir alev var sıkıntı basıyor gibi. Bacaklarım belim basım her yerim ağrıyor bugün. Bilmiyorum kuzum artık hayır olsun. Geçse şu günlerde öğrensek.
Ahhh aynisi resmen 1 sezon dizi bitirdimBende sabahtsn beri koltuğa bi kurulmuşum netflixe gömülü şekilde saati akşam 4 yapmışım şaka gibi
Yaaa bende dün migren agrisiyla her tarafim sis yaa suan tam kendime geldim vallahiGünaydın gerçi Bana gün ayilmadi geceden berli başım fena
Bekle kuzum düşünme hiç başka şeylerle uğraşBenim midem bulanıyor kasıklarıma fena ağrı giriyor. Ama yine hüsran olmasından korkarak test alamıyorum. Normalde bu saatlerde başlamış olması gerekirdi. Yarını nasıl beklicem bilmiyorum. Ne yapsam acaba?
Ahhha ben bıraktm mutfağo falan akşam eşimde yok zaten geçicem annemlerde yicemAhhh aynisi resmen 1 sezon dizi bitirdimarkadasim geldi mutfagi topluyo
Oda iyiymis vallaAhhha ben bıraktm mutfağo falan akşam eşimde yok zaten geçicem annemlerde yicem
Cuma günü diş tedavim var. Yarın Kaset test yapsam çıkar mıBekle kuzum düşünme hiç başka şeylerle uğraşinsallah olur
Ben bulaşık cıkarmıyom dagılmasın diyeOda iyiymis valladunki bulasiklar bu gunkilr hepsi yigildi yazik oda topluyo
Dogru diyosunuz 6.hissim kuvvetlidir aslinda o yuzden kendimi dinlemeyi severim temmuzda dogum gunum sanki o zaman olcakmis gibi hissediyorum ne bileyimkanda bile adete birkaç gün kala çıkıyor. ki idrara en son geçer. idrardaki günümüz geçince doğru sonuç verir. yani beklemeliyizzzz:))
Ben bulaşık cıkarmıyom dagılmasın diyevalla şu 10 gün geçsin artıkta ak koyun kara koyun belli olsun kendi kendimi hamile psikolojisine sokuyorm sanki
Bat gunu yapilabiliyorBat tan sonra kaçıncı gün test yapmalıyım?
Çok şükür canımYaaa bende dün migren agrisiyla her tarafim sis yaa suan tam kendime geldim vallahi
Teşekkür ederim. Ben normal testten bahsediyorumBat gunu yapilabiliyor
Bende normal testten bahsediyorum battan once bile gosteriyor cogu zamanTeşekkür ederim. Ben normal testten bahsediyorum
Bugün batin 1 günü mü peki canım yada kaç gün var bataCuma günü diş tedavim var. Yarın Kaset test yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?