Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya böyle alnıma dokununca hissedilen bir alev topu yok. Ama sanki içimde bir alev var sıkıntı basıyor gibi. Bacaklarım belim basım her yerim ağrıyor bugün. Bilmiyorum kuzum artık hayır olsun. Geçse şu günlerde öğrensek.

Aynı ben :) bende öyleyim inşallah pozitiftir

Benim midem bulanıyor kasıklarıma fena ağrı giriyor. Ama yine hüsran olmasından korkarak test alamıyorum. Normalde bu saatlerde başlamış olması gerekirdi. Yarını nasıl beklicem bilmiyorum. Ne yapsam acaba?

Benim midem bulanıyor kasıklarıma fena ağrı giriyor. Ama yine hüsran olmasından korkarak test alamıyorum. Normalde bu saatlerde başlamış olması gerekirdi. Yarını nasıl beklicem bilmiyorum. Ne yapsam acaba?
Bekle kuzum düşünme hiç başka şeylerle uğraş insallah olur

Oda iyiymis valla dunki bulasiklar bu gunkilr hepsi yigildi yazik oda topluyo
Ben bulaşık cıkarmıyom dagılmasın diye valla şu 10 gün geçsin artıkta ak koyun kara koyun belli olsun kendi kendimi hamile psikolojisine sokuyorm sanki

kanda bile adete birkaç gün kala çıkıyor. ki idrara en son geçer. idrardaki günümüz geçince doğru sonuç verir. yani beklemeliyizzzz:))
Dogru diyosunuz 6.hissim kuvvetlidir aslinda o yuzden kendimi dinlemeyi severim temmuzda dogum gunum sanki o zaman olcakmis gibi hissediyorum ne bileyim

gecer gecee ne 10 gunler gecti buda gecer
Ben bulaşık cıkarmıyom dagılmasın diye valla şu 10 gün geçsin artıkta ak koyun kara koyun belli olsun kendi kendimi hamile psikolojisine sokuyorm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…