Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sbaah adet oldum sandim agridan uyandim hatta kontrol ettim benmde 5 gun var daha
Bende Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama insanın da elinde değil
Bendede arttı sivilce şekeri fazla kaçırdım
Hiç olmaz bende tatlı severim tüketirim de normalde. İlk defa bu kadar kötü oldu suratım

Adet günün geçmişmiydiki inşallah canım herkese versin rabbim isteyenlere nasip etsin
Yok yunurtlamanin uzerinden 14 gun gevmesine 5 . Gun bar yani yumurtlamanin 8. Gunuydu

Herkese merhaba kızlar bi şey danışmak istiyorum size. Bu ay bizim ilk denememiz o yüzden bilgiszliğimi maruz görün ovulasyon testi yapmadım ama 28-29 gün düzenli döngüm var. Takvime göre günleri değerlendirdik adetime 13 gün var yani 8 haziran. ama dün gece sağ kasık ağrısından hiç uyuyamadım. Tahmini yumurtlamamın üstünden 5-6 gün geçmiş oldu. Acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa bir sorun olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim herkes hayırlı haberlere kavuşsun inşallah

İnşallah canım, ben gebe olduğumu öğrenmeden önce eşimi işe gönderirken gözlerimi açamıyordum uyku hali belli ediyor kendini.

Bende sana kıyamam, sen nasılsın kuzucum keyfin iyi mi
İyiyim şükür hastayim 2 gundur ise gidemiyorum ayni bildigin gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…