Ayy inşallah canım benim inşallahSiparis verdim bende şimdi adetim bitince başlayacağım bende heyecanlıyımya benim bu ay başımda ağrıdı kasıklarım hic ağrımadığı kadar ağrıdı belim bacaklarım karnim butun belirtileri vardi yani akintim bile vardi ya ama nasip değilmiş ne diyelim hayali gebelik demekki yaşadığım senin bat ne zaman peki ay insallah hamilesindir
Bende de dün hafif kasık ağrım oldu göğüslerim şiş agrida gitti bugün de başım ağrıyorGogus hasasiyetim cok arttti kisaiklarimada kramp giriyor gogsume tisort deyince aciyor resmen
İnsallah vardir bebekBende de dün hafif kasık ağrım oldu göğüslerim şiş agrida gitti bugün de başım ağrıyor
Bende çatladım ama misafirim var bugün yarın zaten 13. Gün kan vereceğimMaşallah iyi duruyorsun ben çoktan catlamistim
Evet çizgi varBende çatladım ama misafirim var bugün yarın zaten 13. Gün kan vereceğim
Eşimde erken gebelik testi yap dedi yaptım az önce
Yaa inşallah inşallah ya rabbim inan ki bu mesajı görüp okumak bile o kadar çok mutlu ediyor ki anlatamamİnsallah vardir bebek
Rabbim insallah helimize o cift cizgiyi gorup mutluluktan aglamayi nssip etsinYaa inşallah inşallah ya rabbim inan ki bu mesajı görüp okumak bile o kadar çok mutlu ediyor ki anlatamamağlattın beni yaa
İnşallah canım yarın 13. GünEvet çizgi varhadi bakalım inşallah iyi bir sonuç çıkar
Özürdilerim bu övülasyon testiİnşallah canım yarın 13. Gün
Yumurtluyorsun demek oluyorArkadaşlar T çizgisi koyu C silik ne demek bu
Benimki gebelik testiÖzürdilerim bu övülasyon testi
Yumurtlama degerlendirin bu gunuArkadaşlar T çizgisi koyu C silik ne demek bu
Kactiki ilk ogrendigindeKızlar kimyasal gebelikmiş yaşadığım, 29 olmuş bugün değer
Çok geçmiş olsun üzüldümKızlar kimyasal gebelikmiş yaşadığım, 29 olmuş bugün değer
Nasıl yani kuzum adet mi oldunKızlar kimyasal gebelikmiş yaşadığım, 29 olmuş bugün değer
İlk değerin düşüktü biraz belliydi aslında canım.. Batı bir gün geçe benim değerim 500 çıkmıştı ilk gebeliğimde..Kızlar kimyasal gebelikmiş yaşadığım, 29 olmuş bugün değer
Yok canım adet olmadım, ama ilk değerim 22 idi, 29 olmuş sadeceNasıl yani kuzum adet mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?