Sanirim dollenmeden en erken 10 gun sonra kan testi sonuc veriyor.Kızlar döngümün 26. Günü çatladıktan sonraki 10. Gün kan testinde kesin sonuç alır mıyım acaba var mı bilgisi olan ??
ÇIKAR TABİKızlar döngümün 26. Günü çatladıktan sonraki 10. Gün kan testinde kesin sonuç alır mıyım acaba var mı bilgisi olan ??
zaten adetinize birkaç gün kalmış muhtemelen. en az 3 gün öncesinde sonuç veriyor.Kızlar döngümün 26. Günü çatladıktan sonraki 10. Gün kan testinde kesin sonuç alır mıyım acaba var mı bilgisi olan ??
kanda bile adete birkaç gün kala çıkıyor. ki idrara en son geçer. idrardaki günümüz geçince doğru sonuç verir. yani beklemeliyizzzz:))6 gun kaldi reglime dayanamadim test yaptim bugun kalbim gibi bembeyazerken ama icine dogar ya insanin bu ayda tik yok bence
Bat bu gün ama hiç ses seda yok
Bekliyorum ben canım bir gelişme olursa haber veririm mutlaka
Ben de bekliyorum. Haber veririm
Ben adet oldum canım yazmıştım daha önce
Aşılamada bile 12. Gün test verdiriyorlar hadi çıkmazsa diye ikilemdeyim böylede meraktan ÇatlıcamÇIKAR TABİ
Demi 1 iki gün daha sabır etmeliyimkanda bile adete birkaç gün kala çıkıyor. ki idrara en son geçer. idrardaki günümüz geçince doğru sonuç verir. yani beklemeliyizzzz:))
Ah kuzum çok üzüldüm, geçmiş olsun sonraki sağlıkla olsun inşallahKızlar kimyasal gebelikmiş yaşadığım, 29 olmuş bugün değer
bata kaç gün var? birde aşılamada geç verdirmelerin sebebi ilaçlarla verilen hormonlar yalancı gebelik çıkarmasın diyedir. aşılamada geç test verdirmeleri normal zatenAşılamada bile 12. Gün test verdiriyorlar hadi çıkmazsa diye ikilemdeyim böylede meraktan Çatlıcam
Benim dün akşam öyleydi eşim ateşin var senin dedi hatta ama ölçtük 36.7 normal, zaman yaklaştıkça olmadı kesin diye modum düşüyor heveslenmek te istemiyorum oldu mu acaba diye, hayırlsıı bakalım, zaman..Bende bir halsizleştim bugün. Sanki ateşim çıkmış gibi biraz başımda ağrıyor
Ben bilmiyorum bu gebelik belirtisi arasında var mı ki? Gerçekten baya halsizleştim psikolojikte değil biraz hasta gibiyim sankiBenim dün akşam öyleydi eşim ateşin var senin dedi hatta ama ölçtük 36.7 normal, zaman yaklaştıkça olmadı kesin diye modum düşüyor heveslenmek te istemiyorum oldu mu acaba diye, hayırlsıı bakalım, zaman..
Birde benım ateşim 37.2 falanBir de adet öncesi hafif hafif ağrılarım başladı..
Yine bir cinko bende 2 gundur o halsizlikten ise gitmiyorum hasta gibiyim yattigim yerden kalkamiyormBen bilmiyorum bu gebelik belirtisi arasında var mı ki? Gerçekten baya halsizleştim psikolojikte değil biraz hasta gibiyim sanki
Tüh ya üzüldüm kız inşallah bu ay kalırsın adet olmadan hamile kalan bir sürü insan varYok canım adet olmadım, ama ilk değerim 22 idi, 29 olmuş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?