- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 gun once kan verdim negatiftiHerhalde canım cumayı iple çekiyrum siz
Gunaydin uykuculuk basladi galibaGünaydın kızlar hepinize huzurlu günler dilerim
BendeBende sbaah adet oldum sandim agridan uyandim hatta kontrol ettimbenmde 5 gun var daha
Hiç olmaz bende tatlı severim tüketirim de normalde. İlk defa bu kadar kötü oldu suratımBendede arttı sivilce şekeri fazla kaçırdım
Ay evet bu aralar öyle oldu biraz bir şey yapmaya halim yokGunaydin uykuculuk basladi galibabebis buyuyor
Adet günün geçmişmiydiki inşallah canım herkese versin rabbim isteyenlere nasip etsinBen 3 gun once kan verdim negatiftisiz hamilesinizdir insallah
Bendede uyku hali arttı inşalallah pozitiftirAy evet bu aralar öyle oldu biraz bir şey yapmaya halim yoksabah kan verdim geldim uyudum hemen
Yok yunurtlamanin uzerinden 14 gun gevmesine 5 . Gun bar yani yumurtlamanin 8. GunuyduAdet günün geçmişmiydiki inşallah canım herkese versin rabbim isteyenlere nasip etsin
Ay evet bu aralar öyle oldu biraz bir şey yapmaya halim yoksabah kan verdim geldim uyudum hemen
İnşallah canım, ben gebe olduğumu öğrenmeden önce eşimi işe gönderirken gözlerimi açamıyordum uyku hali belli ediyor kendini.Bendede uyku hali arttı inşalallah pozitiftir
Bende sana kıyamam, sen nasılsın kuzucum keyfin iyi miKiyamam
1-2 güne adet olursun o zaman canımGogus hasasiyetim cok arttti kisaiklarimada kramp giriyor gogsume tisort deyince aciyor resmen
İyiyim şükür hastayim 2 gundur ise gidemiyorum ayni bildigin gibi yaniİnşallah canım, ben gebe olduğumu öğrenmeden önce eşimi işe gönderirken gözlerimi açamıyordum uyku hali belli ediyor kendini.
Bende sana kıyamam, sen nasılsın kuzucum keyfin iyi mi![]()
Canim benim yeni bat 24 haziran inşallah hayırlısıyla haziran bana mucizemi ver umut olBende oyle dusunuyorum![]()
Maşallah iyi duruyorsun ben çoktan catlamistimYarın inşallah
Oldunmu adetCanim benim yeni bat 24 haziran inşallah hayırlısıyla haziran bana mucizemi ver umut ol![]()