Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnında pir pir eden seyiren bir yerin varmis gibi oluyor ilk zamanlar tam anlamıyorsun. Fark edip kendini dinlemeye başladığın zaman bebisin yaptığını anlıyorsun ama tam anlamıyla hissetmek bikac haftayı daha buluyor bu ilk histen sonraBu arada bebeği ancak 18 haftadan sonra hissediliyormus ikizz gebelik lerde daha önce hisseden de olmuş. Acaba nasıl bir duygu çok merak ettim. İkinci cocuguna hamileler var mı? nasıl hissettiniz acaba?
Ya o ilk hareketler o kadar güzel ki 2. de biraz daha erken hissttim ben 4 aydan önceydi ama biraz daha büyüyunce böyle karnının içinde bı yerden biyere kayıyor o kadar güzel bı his ki ilk olunca ağlayacaksın diyorumBu arada bebeği ancak 18 haftadan sonra hissediliyormus ikizz gebelik lerde daha önce hisseden de olmuş. Acaba nasıl bir duygu çok merak ettim. İkinci cocuguna hamileler var mı? nasıl hissettiniz acaba?
Karnında mısır patlatıyorlarmış gibiBu arada bebeği ancak 18 haftadan sonra hissediliyormus ikizz gebelik lerde daha önce hisseden de olmuş. Acaba nasıl bir duygu çok merak ettim. İkinci cocuguna hamileler var mı? nasıl hissettiniz acaba?
Ben uyguladım yanıt fazla almadım yutarsan daha etkili olur canımKızlar progestanı vajinal uygulayan var mı?
Ben ilk 17.haftada hissetmiştim hatta annemlerdeydim hiç unutmam. Pıt pit bisey vuruyor gibi. Ilk zamanlar söyle oluyor hanı gazın olur içinde biseyler oynar ona benzer ama ilerleyen zamanlarda baya hissediyorsun hatta bazen gidiklaniyorBu arada bebeği ancak 18 haftadan sonra hissediliyormus ikizz gebelik lerde daha önce hisseden de olmuş. Acaba nasıl bir duygu çok merak ettim. İkinci cocuguna hamileler var mı? nasıl hissettiniz acaba?
Ben1 2 yapmaya çalıştım beceremedim geri çıktı falan ama alttan alınca daha iyi oluyor yoksa baş dönmesi aşırı bulanti sersemletme vs yan etkisi çok oluyor ağızdan alınca. ağır bir ilaç çünkü. Elinle ittirebildigin kadar ittirmek gerekiyorKızlar progestanı vajinal uygulayan var mı?
Evet vajinal daha iyi oluyor öbür türlü çok baş dönmesi yapıyor bende ittir gitsin en iyisiKızlar progestanı vajinal uygulayan var mı?
Tavuk balık et kokuyor yiyemıyorumMerhabalar uzman değilim tabii ama diyetisyenim bana öğle yemeği için yoğurt sebze yemeği susuz ve bir dilim tam buğday ekmeği yazdı . Akşam sebze yemeği yerine proteinli tavuk/balık/et ve çok az zeytinyağlı salata (mısırsız nar ekşisiz) tavsiye etti. Dedikleriniz karbonhidrat ağırlıklı mideniz çok kötü değilse bahsettiğim gibi beslenmeniz iyi olur bence
Ben bu diyetisyenin bir videosunu izledim çok güven vermedi açıkçası. Mesela direk çay kahve yasak diyen kimse kalmadı artık. Belirli ölçülerde tüketilebileceğini söylüyor doktorlar. Ezberden bilgiler verilmemesi lazım. O yüzden başka uzmanları da takip etmeni öneririmLink üzerinde diyetisyen anlatmış . Süt veya ayran da olur demiş . Bence yoğurt daha önemli ama probiyotik içerdiği için
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inşKızlar hala kanamam devam ediyor başım çok şiddetli bir şekilde dönüyor ne yapacağımı bimiyorum yarı randevu adım vakalım ne olacak
Oğlumda da böyleydimYani inşallah bu halimiz hayra alamettir![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun hayırlısıyla yarın doktora gidecem bakalım hayırlısıGeçmiş olsun önemli bişey değildir inş![]()
Hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsinMerhabalar bende bugun hamile oldugumu ogrendim![]()
Merhabalar uzman değilim tabii ama diyetisyenim bana öğle yemeği için yoğurt sebze yemeği susuz ve bir dilim tam buğday ekmeği yazdı . Akşam sebze yemeği yerine proteinli tavuk/balık/et ve çok az zeytinyağlı salata (mısırsız nar ekşisiz) tavsiye etti. Dedikleriniz karbonhidrat ağırlıklı mideniz çok kötü değilse bahsettiğim gibi beslenmeniz iyi olur bence