• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Canım korkma her gebelik farklıdır bak benim oğlumda 7 haftaya kadar ne akıntı ne kasık agrısı ne göğüs agrısı ne bulantı hiç bir sey olmadı sadece 7 den sonra bulantım olmuştu 12 haftaya kadar mesela bu gebelikte hem yerleşme kanaması yaşadım hem bulantım var o kadar farklı ki iki gebelik korkma hersey yolundadır 🤲

Ben vajinal uyguluyorum canım zor olmuyor

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Gözün aydın canım benimde 6+2 diye gitmiştim 5+6 çıkmıştı gene aynıyız sanırım çarşamba bende tam 7 haftaya giricem inşallah bende görürüm çok heyecan verici ya

Hayırlı olsun bende dün öğrendim adete 1 gün kala 794 değerim 🥰

Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diye 😂 en son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi. 😁
Ben oğlumu sağda hissetmiştim canım 🥰

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Cok güzel hayırlı olsun bende cuma kese için gideceğim inşallah 🤲 🥰

Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diye 😂 en son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi. 😁

ben de solda hissediyordum doktora gidince anladık bebek sağdaymış sol yumurtalıkta bebekten bayağı bi büyük çikolata kisti varmış 😂

Günaydınlarr hayırlı haftalar olsun hamişcanlar :KK68: nasılsınız? 5 hafta 3 günlük olduk ve ben hiç hamile gibi değilim normal mi bu ya o_O ne mide bulanması ne bir şey sadece arada midem yanıyor o kadar

gözün aydın canım. Sat aynıydı bizim dimi senin döllenme geç olmuş heralde ☺️

Ya maşallah sağlıkla gel minnak ♥️

Günaydınlarr hayırlı haftalar olsun hamişcanlar :KK68: nasılsınız? 5 hafta 3 günlük olduk ve ben hiç hamile gibi değilim normal mi bu ya o_O ne mide bulanması ne bir şey sadece arada midem yanıyor o kadar
Sessizce dua et ve benım nazarımdan korun 🤣

Günaydın canım normal bence canım ben oğlumda 7 haftada bulantılar başladı ve bulantı dısında ne göğüs agrısı ne akıntı ne kasık agrısı hiç bir şey yoktu mesela su an 4+4 üm yerleşme kanaması akıntı mide bulantısı oluyor her gebelik farklıdır 🥰

Bende 7 haftama gircem hala fazla bi bulantım yok arada oluyor rahatım şükür 🤗

Günaydın canım normal bence canım ben oğlumda 7 haftada bulantılar başladı ve bulantı dısında ne göğüs agrısı ne akıntı ne kasık agrısı hiç bir şey yoktu mesela su an 4+4 üm yerleşme kanaması akıntı mide bulantısı oluyor her gebelik farklıdır 🥰
kızımda hiç hatırlamıyorum ne olduğumu o yüzden bunda tedirgin oldum. haftaya gideceğim inşallah hastaneye

Back