- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
Inşallah canım hep uzanmaktanda belim ağrıyor birazdan az yürüyüş yapcam belime iyi gelir belki seninde mı kesilip arada geliyordu lekencanim sen yat dinlen insan çok kötü oluyor biliyorum iyi olacak inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım hep uzanmaktanda belim ağrıyor birazdan az yürüyüş yapcam belime iyi gelir belki seninde mı kesilip arada geliyordu lekencanim sen yat dinlen insan çok kötü oluyor biliyorum iyi olacak inşallah![]()
İki gün bikac kere geldi sadece sonra olmadi iğneden sonra hic bende canim herkeste farkli olabilir benim kızım var doğru düzgün dinlenemedim bel ağrisida kötü yatmaktan dolayidir ona bağlama bu haftalarda olabilir eski kan diyorlar hem.Inşallah canım hep uzanmaktanda belim ağrıyor birazdan az yürüyüş yapcam belime iyi gelir belki seninde mı kesilip arada geliyordu leken
Ya aynı şekilde ben de çok korkuyorum. Bende de ara sıra agri oluyor belim ve rahmimde onun dışında bir belirtim yok. Aşırı acıkıyorum sadece. Benim sat 15 Eylül. Acaba erken mi daha?Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Merak etme normal herkesde mide bulantısı olmaz.. şanslı azınlığız..Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Öyle diyorlar evet ama insan takılıyor benimde 3 4 gündür yoktu sabah gene geldi şuan gene yok bakalım gece ne olacakİki gün bikac kere geldi sadece sonra olmadi iğneden sonra hic bende canim herkeste farkli olabilir benim kızım var doğru düzgün dinlenemedim bel ağrisida kötü yatmaktan dolayidir ona bağlama bu haftalarda olabilir eski kan diyorlar hem.
Dinlen cnm ayaklarini biraz havada tut yastik koy altina kide bulantin vs var mi bizim batlar seninle ayni ben 3 4 gundur mide bulantisi ile ugrasiyomÖyle diyorlar evet ama insan takılıyor benimde 3 4 gündür yoktu sabah gene geldi şuan gene yok bakalım gece ne olacak
İnş olmaz diyelim biter bi an önceÖyle diyorlar evet ama insan takılıyor benimde 3 4 gündür yoktu sabah gene geldi şuan gene yok bakalım gece ne olacak
Benim de 9 Eylül . İnsan bi his arıyor; hayırlısı ile kalp atışlarını duysaydıkYa aynı şekilde ben de çok korkuyorum. Bende de ara sıra agri oluyor belim ve rahmimde onun dışında bir belirtim yok. Aşırı acıkıyorum sadece. Benim sat 15 Eylül. Acaba erken mi daha?
Kızlar hala kanamam devam ediyor başım çok şiddetli bir şekilde dönüyor ne yapacağımı bimiyorum yarı randevu adım vakalım ne olacakBenim de 9 Eylül . İnsan bi his arıyor; hayırlısı ile kalp atışlarını duysaydık
Ben de böyleyim. Şanslıyız şükredelim ^-^Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Bilmiyorum canım internetten baktım kasılma ve kanam için hamilelere verilebiliyormuşaaa endolü niye verdi ki ben onu romatizmal ağrılar için kullanıyorum.
Yani inşallah bu halimiz hayra alamettirBen de böyleyim. Şanslıyız şükredelim ^-^
Bende aynıyım canım 6+3 üm şu an. Senin ne tarihin cuma günü gideceğim ben doktoraKızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Allah yardımcın olsun bi şeyler ye belki tansiyonun düşmüştür canimKızlar hala kanamam devam ediyor başım çok şiddetli bir şekilde dönüyor ne yapacağımı bimiyorum yarı randevu adım vakalım ne olacak
Ben ben benama kendimi tutmaya çalışıyorum çok zor oluyor. Sabahları günlerdir açmışım gibi kalkıyorum keza yatarken de öyle zor uyuyorum kuruyemis ve yogurtlarla geçiştirmeyi çalışıyorum ama buna rağmen kısa sürede 1 kilo aldım nasıl oldu anlamadım
![]()
Kanamaniz fazla mi renk olarak nasilKızlar hala kanamam devam ediyor başım çok şiddetli bir şekilde dönüyor ne yapacağımı bimiyorum yarı randevu adım vakalım ne olacak
Aynı adet kanaması gibiKanamaniz fazla mi renk olarak nasil
Evde idrar testiyle takip edebilirsin. 2 çizgide ayni koyulukta olduğunda gidilmesi uygunmus.Bayanlar merhaba ❣
Bir şey danışmak istiyorum size.
Son adet tarihine göre şuan 5+3 olmam gerekiyor ama sanırım geç döllenme çünkü hafta içi beta hcg baktırdım, perşembe 75 cumartesi 192 çıktı.
Çok şükür 2 katladı. Ama 5+3 için düşük.
Doktora ne zaman gitmeliyim sizce?
Ortalık kötü olunca, tek seferde hem kese hem kalp atışı için gitmek istiyorum![]()
Bende aynıyım. Hamileligin daha başinda oldugu icin boyle merak etme zamanla hissiyatın artacakKızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
İçinizi ferah tutun. Hisler icin erken daha. Kimisinde 9 ay boyunca bulanti bile olmuyor.Ya aynı şekilde ben de çok korkuyorum. Bende de ara sıra agri oluyor belim ve rahmimde onun dışında bir belirtim yok. Aşırı acıkıyorum sadece. Benim sat 15 Eylül. Acaba erken mi daha?
Ben de öyleyim doktoruma sordum belirtiler kişiden kişiye değişir dediKızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı