Yemeye calisiyorum ama kgda aldim iilk aydan dahaIlk haftalar bnmde oyle idi simdi 7 haftaligim tam ne yemek istiyor cnm ne tuzlu ne tatli hic birsey yiyemiyorum bu zamanlarini iyi degerlendir ye istedigini
Coledan alkollü,Hahahha neymiş ki alkollü d vitamini?
Coledan alkollü,
Devit 3’te de zararlı bir katkı maddesi var aklında bulunsun o da
Alkolün azının faydası olduğunu biliyordum zaten şarap kan yapar diye biliyordum. Ancak ben alkol sevmiyorum.Ahh aynı ben işte. Ben de ağzıma sürmemişim. Ve çocukluğum sürekli hasta geçti. Hatta bi kere tüberküloz gibi bir şüpheyle çapa da karantinaya alınmıştım. O kadar kötüydü boğazım. Doktor daha bademciklerini almazsak romatizma olursun demişti ve 20 yaşımda patladı benim de :) benimki deprem dede hastalığından vücudum öne eğiliyor. Gebelik riskliydi benim için ama 2 yıldır hastalığım çok durağandı o yüzden cesaret ettim açıkçası. Sporu da o sebeple bırakmak istemiyorum. Yoga çok iyi geliyor omurgama.
Benim hastalığım ankilozan spondilit eşine ne kondu teşhis bilmiyorum ama hastalığın alevli döneminde değilsen doktorun yapabileceği bir şey yok aslında. Kendi kendimizin doktoru olucaz biraz.yediğimize içtiğimize sporumuza önem vericez. Ben medical park gaziosmanpaşa da salih özgöçmen e gidiyorum. Çok memnunum.
Hahahha neymiş ki alkollü d vitamini?
Her şey yolunda dediyse sıkıntj yoktur
Araştırmaya gerek yok fast food zaten zararlı. Dışarıda yediğimiz etlerden salatalardan toxoplazma riski var. Ama napalım fast food yemesek de balık yiyoruz. Ben lahmacun manyağıyım ve canım sürekli çekiyor. Yedim dün de. Her gün iyi beslenicem diye kendimi strese sokamam. İşe bile yemek taşıyorum. Ve bu beni çok yoruyor. Kısmet diyorum artık.
Aynen bana da sigara asla dedi. Alkole de bu kadar ılımlı olunması beni şaşırttı.
Önemsiz bir şey olabilir ama doktorun görmesi lazım. Hemen git bence hastaneyi falan ara nöbetçi kadın doğumcu vardır illa.
Alkolün azının faydası olduğunu biliyordum zaten şarap kan yapar diye biliyordum. Ancak ben alkol sevmiyorum.
Yerlesme lekesi olabilir canim benim ilk hamileligimde gelmisdi bebegin yerlesiyordur fazla ayakda kalma agrin yoksa hic.endise etmeBenimde bu sabah sildigimde kırmızı kan gibi geldi daha sonra kahverengiye döndü sildikce geliyor doktorum progestan kullan cuma kontrole gel dedi insan panik oluyor 4 ay önce düşük yaptım o yüzden aklıma kötü şeyler geliyor
Benimde geçen salıdan beri kahverengi geliyordu 3 gündür bitmişti bu sabah gene geldi ama dr sıkıntı yok demişti progestan fitil kullaniyorum bende ama az su içip çok ayakta kalınca leke geliyor bendenBenimde bu sabah sildigimde kırmızı kan gibi geldi daha sonra kahverengiye döndü sildikce geliyor doktorum progestan kullan cuma kontrole gel dedi insan panik oluyor 4 ay önce düşük yaptım o yüzden aklıma kötü şeyler geliyor
Benimkide mı yerleşme yada kese büyüme lekelenmesi mi acaba çarşamba günü randevum ama dr sorduğumda birşey demedi kesen güzel demişti ama arada genede leke geliyorYerlesme lekesi olabilir canim benim ilk hamileligimde gelmisdi bebegin yerlesiyordur fazla ayakda kalma agrin yoksa hic.endise etme
Benim pek bir değişiklik yok aynı boyutta duruyor yani belki çok az emin olamadım:)) ama etrafında beyaz kabarcıklar var bir sürü normalde olduğundan daha çok bide meme uçları çok büyümüş yani soğuğu hissedince küçülüyor yine ama normal ortamda çok büyükSelam kızlar sizin göbüsler ne alemde.
Benim biraz büyümüş sanki. Hani sabahları belli olur ya ne kadar büyük olduğu benim sabah da çok inik değil.
2.hamilelikte daha çabuk belli olur diyorlar doğru mu acaba.
Ilkinde 4.ayda ancak çıkmıştı
Ben ben benKizlar gunaydin sizde benim gibi yedikce acikiyormusunuz, ben cok acikiyorum ya bi dun aksam hafif midem bulandi omun disinda hep yemek sacma sapan seyler yemek istiyorum
Kalp atışları hızlanabiliyormus ben 6 haftama girmek üzereyim ama çok cabuk yorulma, kalbimin ağzında atması ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Doktorum normal gebelerin tansiyonu genele göre düşük olur, bebeğin kan hücreleri oluşurken kalp hızında yüksek olabiliyormus zaman zaman.Arkadaşlar merhaba bu saatte yazıyorum gerçekten uykumdan uyandım kalbimin atışlarını ağzımda hissediyorum resmen o kadar şiddetli ve hızlı atıyor ki nefes nefese kalıyorum azıcık iş yapsam 7 haftalık gebeyim gebelikle ilgili olabilir mi bu durum acaba
doktorlar neden böyle korkutuyorlar anlamıyorum. 5+3'de kese görmemen çok normal , benim 5+2 gün gittim doktora daha ultrosona girmeden uyardı doktorum, keseyi görmeyi bekliyoruz ama bebek ve kalp atışı için çok erken 6-5-8 hafta aralığında en net haliyle görürüz, telaşlanmamak adına da 7+1'de kontrole gideceğim tekrar. Eğer kesen düzgünse, yani kenarları tırtıklı vs değil ve rahimi düzgün bir şekilde ortalamışsa o zaman kesen düzgün , iyi ilerliyor ve bebeği görmeyi bekliyoruz demekmiş:)Kızlar banada yardımcı olurmusunuz dün kanamam başladı yogun bir şekilde 5+ 3 günlük hastaneye gittim kese var ama bebek içinde yok dedi doktor çok korkuyorum boş gebelikmi
Anladım canım benim kesildi sanki progestan içtiğim için olabilir devamlı yatıp dinleneyim bir süre o haldeBenimde geçen salıdan beri kahverengi geliyordu 3 gündür bitmişti bu sabah gene geldi ama dr sıkıntı yok demişti progestan fitil kullaniyorum bende ama az su içip çok ayakta kalınca leke geliyor benden
Ağrım yok çok şükür ,lekede kesildi sanki inşaallah öyledir , çok teşekkür ederim rahatlattın içimiYerlesme lekesi olabilir canim benim ilk hamileligimde gelmisdi bebegin yerlesiyordur fazla ayakda kalma agrin yoksa hic.endise etme
Aynen canim bende oyle progestani kullanınca geçiyor ama genede arada geliyor çok da bel ağrım oluyorAnladım canım benim kesildi sanki progestan içtiğim için olabilir devamlı yatıp dinleneyim bir süre o halde
İnşaallah lekelenmelerimiz gecerde bizde rahatlariz canımAynen canim bende oyle progestani kullanınca geçiyor ama genede arada geliyor çok da bel ağrım oluyor
Aynen canim insallah wc ye korkarak gidiyorum resmen şu çarşamba gelsede dr gitsem biran önceİnşaallah lekelenmelerimiz gecerde bizde rahatlariz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?