2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkese merhaba, öncelikle gruptaki tüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerini kucağına almasını diliyorum. Ben bir kaç başarısız tüp bebek denemesinden sonra instagramdaki bir gebenin gunlugu sayfasinda önerildigi gibi ovulasyonu testle takip ederek hamile kaldım. SAT 16 Eylül ve regl siklusum 21 gündü son dönemde. Ovulasyon tarihinin 27 Eylül oldugunu düşünüyorum.13 Ekimde beta hcg 930 ve en son 20 Ekimde 14bin çıktı. 21 Ekimde de muayneye gittim. İnternetten hesapladığımda 21 Ekim 5. Haftanın sonu oluyor. Ultrasonda sadece keseyi gördük. Henüz yolk kesesi ve embryo görünmedi. Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ve iki hafta sonrası için tekrar muayneye çağırdı. Fakat 5. Haftanın sonunda beta hcg 15-20 binlerdeyken yolk kesesini ve embryoyu görmemek beni endişelendiriyor. Benzer şekilde 5. Haftanin sonlarında beta hcg 15-20 binlerdeyken sadece keseyi görenler var mı?

ben 6+6 dayım ve ilk defa gittim doktora bugün. Her şey gözüktü. Okuduğum araştırdığım kadarıyla o tarihlerde sadece kese gözüküyor. Belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır cevap verirler yine ama doktorunuza da bahsettiniz mi bu endişelerinizden.

Hayırlı olsun cnm kalp atışını duydunuz mu

Ben hıc anne sütü içmemişim bağışıklıgım herzaman düşüktü ilkokuldayken sürekli hastaydım.. 11 yasında cıktı, 1 yıl ıcerısınde tedavı tamamlandı ama gelişim çağında oldugum ıcın koruyucu ıgne olarak devam ettırdıler, iç organları kalbı etkıleyebılır demişlerdi.. Kendımı bılım bıleli kışları cıft corap, tayt kılotlu corap vazgecılmezım, benım dız kapaklarından patlak verdı.. Cok sukur dıkkat edıyorum üsütmemeye bi sorun olmadı daha sonra..

Çok teşekkür ederim canım evet bugün daha iyiyim kanamam da baya azaldı ilaç iciyorum yatmak disinda bı rahatsızlığım yok onada kaltlanacaz artık herşeyin hayırlısı diyorum
Çok şükür cnm, rabbim bağışlasın minik yavrunu sana

Alkolık doktor mu

Eşimdede iltihaplı romatizma var çok geç başladi belirtileri ağrısı oldukça ilaç alıyor zor koydular tanısınıda tekrar git dr diyorum ama gitmiyorda ilaç kullanıyor arasira ağrısı oldukça böbrekten dolayi birisi küçük çokta Kullanmasini istemiyorum aslşnda sizin takşbiniz üni hastanesinde mi yapiliyor bu konuşa işin erbabı bi dr varmıdır ki sn son bi Prof gitmiştik çok oldu Çok geçmiş olsun buarada size

Çok teşekkür ederim canım evet bugün daha iyiyim kanamam da baya azaldı ilaç iciyorum yatmak disinda bı rahatsızlığım yok onada kaltlanacaz artık herşeyin hayırlısı diyorum
Geçmiş olsun canim dikkat et müzik dinle bi diziye başla sürekli hareketsiz kalmakta zor bebişler iyi olsunda:)
Kanama derken baya yoğun bi kanama mı yoksa kahve mi çok yaşayip sağlikli bi şekilde kavuşan var benimde leke olmuştu inşallah atlatırsın

Doktorun yazdığı D vitamininde alkol var diye gidip alkolsüzüyle değiştirdim ben ne olur ne olmaz diye

Muayene sırasında açıkçası herşey yolunda dediği için sormadım başka bir şey. Tabi tıbben kalp atışı ile teyit edeceğiz bu sebeple 2 hafta sonra tekrar bakacağız dedi.. teşekkürler yanıt için.. sizin adınıza sevindim, darısı başıma..

İnan ki bu bulantıların üstüne onu içerden zaten gözümü açamam
Azcık hafiflesin hemen başlıcam aslında deli bir güç var şuan kendimi halsiz hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…