2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Karnımın alt kısımında bir ağırlık bazen hafif ağri gibi hissediyorum kasilma diyicemde mümkünmü sizde oluyor mu tekrardan midem yanıyor o mu etkiliyor acaba bilemedim korkulacak bi şey değildir umarim.

Karnımın alt kısımında bir ağırlık bazen hafif ağri gibi hissediyorum kasilma diyicemde mümkünmü sizde oluyor mu tekrardan midem yanıyor o mu etkiliyor acaba bilemedim korkulacak bi şey değildir umarim.

bence de oluyor bir de karın hareketi yapmışım gibi gerginlik var karnımda.

Merhaba
Doktora gitmek için 12. Hafta cokmu gec olur
Folikasit kullanıyorum. Suan baska alınacak bir ilaç yok zannediyorum
12 geç olabilir 7. 8. Haftalarda gidersen her şey yolunda mı onu öğrenmiş olursun kalp atışını duyarsın ve folik asit dışında başka şeylere ihtiyacın olabilir mesela bana d vitamini ve Demir başladı doktorum eksiklermiş gitmesem bilmeyecektim eksik olduğunu
Ne zaman gideceksin doktora? Herkesin kalp atışları hemen duyulsa da kimin ikiz kimin tek ogrensek bende merak ediyorum gruptakileri
3. Aydan sonradan ikizleri olacağını öğrenen bile var hiç belli olmaz bu işler

"Yapılan araştırmalara göre, kanlarında yüksek seviyede folik asit tespit edilen kadınların çocuklarında otizm riski 2 kat, B12 seviyesi yüksek bulunan kadınların çocuklarında ise 3 kat artıyor.
Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen, “Gebelik döneminde dengeli beslenmeye ek olarak bazı vitamin ve minerallerin alınması faydalı olmakla beraber, bilinçsizce aşırı vitamin kullanımı yarar yerine zararlı olabilir. Bu nedenle gebeliğin ilk dönemlerinde yapılacak bir testle kandaki B12 vitamini seviyesine bakılmalı, bilinçsiz folik asit takviyesi alınmamalıdır” diyor."

Kızlar böyle bir araştırma yapılmış. Folik asit ve B12 seviyeleriniz hakkında doktorlarınız ile konuştunuz mu? Benim B12 seviyem tepeye çok yakın bunun iyi bi şey olduğunu düşünüyordum ama otizm riskini 3 kat arttırıyormuş. Çok endişelendim.

Ben kizimda gebelik önceside kullandim yanında vitaminde hiç bi sikinti olmadi şükür.

Keseyi gördü Dr ıkı hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi

Merhabalar,hoşgeldin cnm
İnşallah artısın da güzel olur sen de rahatlarsın, geç döllenme olabılır, çok takılma ona artısa odaklan sen
Hoşbuldum ❣
İnşallah, sağlıkla huzurla tamamlayalım hepimizde bu güzel sürecimiz

Allah esirgesin içinizi ferah tutun, bi sorun çıkmayacak, bebişin de sizin de emanetiniz Allaha
Hayırlarla, hayırlı haberlerle gelin inşallah

Bende bebek dusundugumden beri folikasit kullanıyorum dedim,devam et ona dedi başka birşey vermedi,12kasima randevu verdi belki o zaman birşeyler verir.

o Bendede oluyor özellikle karin alt kısmında oluyor ve şık lavaboya gidiyorsan idrar yoluyla alakalida olabilir hgc yükseldikçe idrar yolu enfeksiyonu artırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…