2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani aslında 2 günde 2 kat artması normal benimki o kadar artmamış sanırım ama ikiz bebek belirtilerin varsa aşırı bulantı veya aşırı yorgunluk gibi olabilir dilediğin gibi olur inşallah 🙏🥰
Hiçbiri yok henüz zaten çok erken sanırım belirti için bakalım günler neler gösterecek 😊🌸

Hiç böyle düşünmeyin valla emzirirken okde kilo veriliyor ki
Hele o bebeklere bi emeklemeye başladın hiççç oturtamıyorsunuz 😂 ben 58 le hamile kaldım 66Yla doğurdum. Eve geldim 60 tım. Şuan 52 doğumumun üstünden 1 yıl geçti 😂
Sen normalde de zayıfmıssın kuzu🥰
Ben 66 yı en son bekarken gördüm

Ayy ne güzel zayıfsınız ben 1.63 boy 68 kiloyla basladim gebelige simdiden göbeğim cıktı sanirim hormonlardan ( sabah birsey yok aksama dogru çıkıyor göbiş)

Kızlar yarın iş gereği İstanbul'a gideceğim bir kriz çıktı ben ve iki yakın arkadaşım gidiyoruz. Ama virüsten çok korkuyorum otel odası, havaalanı falan bide İstanbul da virüs kaynıyor inşAllah korona falan kapmam oralarda dua edin benim için ya😔🙏
Maskeni hiç çikarma elini küçük dezenfektan götür aklima geldikçe kullan ben de avm gittim bugun tedirgin oldum rabbim korusun

Merhaba
Doktora gitmek için 12. Hafta cokmu gec olur
Folikasit kullanıyorum. Suan baska alınacak bir ilaç yok zannediyorum

Merhaba
Kesinlikle çok geç olur ya boş gebelikse ?
lütfen en azından 6-7 haftakıken gidin kontrol olun. Zaten birdaha 12. Hafta da çağırıyorlar

Ayy ne güzel zayıfsınız ben 1.63 boy 68 kiloyla basladim gebelige simdiden göbeğim cıktı sanirim hormonlardan ( sabah birsey yok aksama dogru çıkıyor göbiş)
O gazdan akşam üzeri hepimizde bence o oluyor . Asıl göbek 13 ten sonra gelmeye başlıyor . Benım 2. Gebelik daha erken çıkar diyorlar ama bilmiyorum yaşayıp görücez.
şuan ayva göbeğim var 🤣

Maskeni hiç çikarma elini küçük dezenfektan götür aklima geldikçe kullan ben de avm gittim bugun tedirgin oldum rabbim korusun
Çok sağol canım elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacağım. Avm de beni çok tedirgin ediyor bide insanlar hiç takmıyor resmen iç içeler.

O gazdan akşam üzeri hepimizde bence o oluyor . Asıl göbek 13 ten sonra gelmeye başlıyor . Benım 2. Gebelik daha erken çıkar diyorlar ama bilmiyorum yaşayıp görücez.
şuan ayva göbeğim var 🤣
Kiz benim erken cikar bence ben oyle hissediyorum anneminde kardesimde oyle olmustu ic karni dardi hemencik ciktiydi

Merhaba
Canım ben ilk öğrendiğimde gittim kese görmek için sonrasında kalp atışı için çağırdı şimdi olsa 7. Haftamda giderdim hem kese hem kalp atışı hem bebişi görürsün sonrasında da 12. Haftada gidebilirsin o dönemde sadece folik asit alıyorsun. 12. Haftadan sonra Demir ve vitamin yazıyor ama ondan önce sağlık ocağında kan verirsin gebelik için geldim dersen tsh filan bakıyorlar onlar önemli 🥰 şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla ☺️

LesaM LesaM 5 küsür çıktı benim ama kadın doğuma randevu al dedi. Sonucu yazıcıdan çıkartmak dışında birşey yapmadı. Onu bile yapmayacaktı da ben e nabızdan sonuçların çıktığını gördüğümü söylediğim için çıkardı. Kendi doktorum izinde olmasa işim olmaz kendisiyle. Kadın doğumdan randevu almam gerektiğini ondan öğreneceğim sanki.

Back