2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ahh çok teşekkürleeerrr

Yok ya ben kilo aldım emzirirken. Zaten sütüm azdı. Artsın diye yemedigim şey kalmadı. Incir suları etler corbalar
ama ama ama beni çokk ümitlendiriyonuz siz yeaaa
Bence yine de o ümitle gitme canım. yani Allah gonlune göre versin tabi ama hiç düşünmeden git. Benim de adete 1gun kala 1044 cıktı hemen ertesi gün 2035cikti. Bir günde 2kati arttı ama ikiz değil. Ama inşallah senin ikizdir madem istiyorsun

Hanımlar merhaba
Minik kurabiyem tutunmayı başarırsa bende haziran annesiyim

Son adet tarihim 17 Eylül, adet olmayınca bu sabah test yaptım pozitif olunca akşamüstü kan verdim beta hcg 75 çıktı.

BAT geçtikten sonra değeri bu kadar düşük olan oldu mu aranızda? Normal seyrinde ilerler katlanır gider değerlerim dimi?

Hamişlerimiz dualarınızda bana da yer verin, 2 gün sonra testte katlansın değerim, kavuşayım minik kurabiyeme

Merhaba
Doktora gitmek için 12. Hafta cokmu gec olur
Folikasit kullanıyorum. Suan baska alınacak bir ilaç yok zannediyorum
Geç olur tabi ki kalp atışını dinlemek lazım en azından. Sonrasında zaten 12.haftaya randevu veriyorlar

Benim bu gebeligimde adetime bir hafta vardi öğrendiğimden 78 cikti degerim kızımda da adet gunu 98 cikti degerim oglumda da bin küsür du ona takılma canim dollenmeyle alakalı cunku eken döllenme gec döllenme oluyor dr bana öyle söylemişti

yok canım şaka yapıyorum ümitli değilim zannetmiyorum, olursa da sürpriz olur şu an tek düşündüğüm sağlıklı olması inşallah hepimizinkiyle beraber benimki de

yok yok ümitlenme beta hcg bir şey ifade etmez aslında. İnşallah ikizdir ama düşük ihtimal sonuçta.
aynen çokk düşük. ama o doktorlar kan vermiş mi ne zaman vermiş hangi tarih diye de baktılar hahin doktorlar da beni huzursuz etti neyse ne söylemiyorlar da. neyse hayırlısı olsun 10 gün sonra inşallah bakalım

yok canım şaka yapıyorum ümitli değilim zannetmiyorum, olursa da sürpriz olur şu an tek düşündüğüm sağlıklı olması inşallah hepimizinkiyle beraber benimki de
Ne zaman gideceksin doktora? Herkesin kalp atışları hemen duyulsa da kimin ikiz kimin tek ogrensek bende merak ediyorum gruptakileri

Ne zaman gideceksin doktora? Herkesin kalp atışları hemen duyulsa da kimin ikiz kimin tek ogrensek bende merak ediyorum gruptakileri
10 gün sonra ama ben galiba pazartesi bi kan daha verecem

İnşallah dediğiniz gibi olur
Biraz tedirgin oldum sonucu alınca, ama içimi ferahlattınız Allah razı olsun ❣

Merhabalar,hoşgeldin cnm
İnşallah artısın da güzel olur sen de rahatlarsın, geç döllenme olabılır, çok takılma ona artısa odaklan sen

İnşallah dediğiniz gibi olur
Biraz tedirgin oldum sonucu alınca, ama içimi ferahlattınız Allah razı olsun ❣
Ne demek cnm stres yapma yaptıkça bebeğine de gecek emin ol her şeyi akışına birak benimde 3. Bebegim olacak zehirli guatirim var yarin ultrason giricem ve kan sonuclarimi alacağım kotu çıkarsa büyük sorun çıkacak bende korkuyorum ama bebegim için stres yapmamaya çalışıyorum yoksa hemen üzüldüğüm an kanamam oluyor

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin geç döllenme olmuştur belki stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…