- 17 Haziran 2020
- 609
- 644
- 18
- 36
yaaa mınnaklar..saglıkla kucagına al ınsallah .yerım onları ben ya 2 taneymıs bıde :))Aslında benimki ikiz gebeliğe göre düşük biraz yani normal gebelikte olması gereken bu. İki keseyi görmesem iki cenin kalp atışlarını duymasam inanmazdım bu değerlere göre
İnşallah çok sağolyaaa mınnaklar..saglıkla kucagına al ınsallah .yerım onları ben ya 2 taneymıs bıde :))
Afiyet olsunFazla olmadiği sürece sikinti yokmuş nane limonda ben de günler sonra kahve içicem bugun bi ara :)
Evt cnm öyleymiş bide onu deneyeyimTsh kaç çıktı senin? Benim 3.03 çıktı ilaç kullanıyorum haftaya tekrar ölctürmeye gidicem insallah bende sağlık ocağında yaptırdım ama o degerleri doktora gösterdim ilaç yazdı dahiliyeye yollamadi
Ya ne kötü insanlar var demi. Niye olumsuz örnek veriyorsun hamile kadına. Eline ne geçiyor yani. Belki morali bozulacak strese girecek de birşey olacak. Terbiyesizler
Zencefil çayı iyi gelir cnm bulantıyi azaltirdi kızımda. hep içerdim ama günde 1 fincandan fazla içmemek lazım bu tür seyleri
Bende sana eşlik ederim galiba canımBen aşırı kilo almışım valla son günlerde mide bulantısından çok yiyemiyordum aslında bu gidişle doğuma kadar 80 kilo olurum ben
Ben hamıle kalmadan once takımımı bıle belırlemıstımBende sana eşlik ederim galiba canımneyse sonra diyet topiginde aldıklarımizi veririz
İnşallah ya doğum kilolarını vermeye çalışmak kadar daha berbat birşey yok ben 58 le hamile kaldım şu an 61 olmuşum ne ara oldu bilmiyorumBende sana eşlik ederim galiba canımneyse sonra diyet topiginde aldıklarımizi veririz
Çok iyiymişBen hamıle kalmadan once takımımı bıle belırlemıstım
Bende 57 yle başladım her sabah 60i görüyorum birde 7den sonra yemek yemiyorum beyaz ekmek tuketmiyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama bulamıyorumİnşallah ya doğum kilolarını vermeye çalışmak kadar daha berbat birşey yok ben 58 le hamile kaldım şu an 61 olmuşum ne ara oldu bilmiyorum
Cnm benimde pazartesi randevum 7+1 oluyorum ins guzel haberler alirizben de pazartesiye aldım 7+1 olacağım. Sizin de belki bir hafta sonrasına kalabilir buradan gözlemlediğim kadarıyla
4+1 de 974 du. 4+4 te 2670. Açıkçası cook sürpriz olur öyle bir şey hiç hazırlıklı değilimİnşallah canım kaç günde ikiye katlıyor onu da gözlemle 2-3 günde ikiye katlıyorsa neden olmasın
Insallah birsey olmaz abla dualarimiz seninleKızlar yarın iş gereği İstanbul'a gideceğim bir kriz çıktı ben ve iki yakın arkadaşım gidiyoruz. Ama virüsten çok korkuyorum otel odası, havaalanı falan bide İstanbul da virüs kaynıyor inşAllah korona falan kapmam oralarda dua edin benim için ya
Hiç böyle düşünmeyin valla emzirirken okde kilo veriliyor kiBen hamıle kalmadan once takımımı bıle belırlemıstım
Cnm benimde pazartesi randevum 7+1 oluyorum ins guzel haberler aliriz
Yani aslında 2 günde 2 kat artması normal benimki o kadar artmamış sanırım ama ikiz bebek belirtilerin varsa aşırı bulantı veya aşırı yorgunluk gibi olabilir dilediğin gibi olur inşallah4+1 de 974 du. 4+4 te 2670. Açıkçası cook sürpriz olur öyle bir şey hiç hazırlıklı değilim
Çok sağol canımmmInsallah birsey olmaz abla dualarimiz seninle
Ay patatesi kusmak çok zorlütfen yerseniz bol suyla yiyin tavsiye
Ya valla aynı ya bende bulantıdan yiyemiyorum ama 61 bazen de 62 oluyorum ben oğlumda ilk üç ay kilo alacağıma kilo vermiştim bulantıdan birşey yiyemedigim için ve kustugum için bu da aynı ama tam tersi kilo alıyorumBende 57 yle başladım her sabah 60i görüyorum birde 7den sonra yemek yemiyorum beyaz ekmek tuketmiyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama bulamıyorum
Offf bulantı kadar kötü birşey daha yokbenim neyse ki şimdi biraz hafifledi sana tavsiyem patates haşlayıp ye kraker gibi şeyler hep yanında bulunsun kusup kurtulmak istiyorsan da tuzlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?