2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben 5+1de gittim.0.83cm 1cm ye yakın herşey normal dedi.zaten bu değerlerler yaklaşık tahminlerimiz.5haftalik olması da yaklaşık bir tahmin dedi.not baremi:benimki normal yolla hamilelik

o zaman yine bir işini hakkıyla yapmayan doktor diyelim. inşallah bir şey olmadan sağlıkla ilerler hamileliğin tiroid önemli gebelikte

Bana bütün gebeliğin boyunca kilo almamaya çalış dedi 87 kiloyum

kızımda bi şey olur diye korktum Söylemedim o yüzden bu sefer söyleyim dedim ama yaymışlar hemen çok ayip pişman oldum sonrasinda hemen leke yaşadim sürekli sorup durdular bi de naptin ne kadarlik oldu felan diye hatta benimde lekem oldu kalbi durdu yok kimyasal oldu benim değer yüksekte olabilirsin felan gerçekten söylememek lazimmiş Ne diyelim önemli olan sağlikli hayirlisiyla kucağimiza almamiz inşallah

İçimden geçen şey ben hamileyim diye bangır bangır bağırmak ama ayıp diye yapmiyorum.diyorlig kurduğum yakınlarına söylüyorum.hatta herkes bilsin istiyorum.cekemeyenler de kudursun.hatta bazı şeylerden nefret ederdim eskiden,şimdi erkek düşkünü cahillere inat şeyine kurdele bagliycam erkek olursa.kiz olursa da 6ay kinasiydi ,ivirdi zivirdi her şeyi yapicam.hic bir şeyi layık görmedikleri insana dönüp bir baksinlar.hep mutavazi olduk, daha çok ezdiler.herşeyi bangır bangır yapacagim

Dünden beri çok kötüyüm arkadaşlar akşam mide bulantim için nane cayi içtim nane pek önerilmiyormus bilginiz var mi

Aynı durumdayız haftaya cuma randevum bugün 6+0. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını heyecanlıyım günler geçmiyor
İnşallah canım ben de çok heyecanlıyım ilk gebeliğim Rabbim sağlıkli bir gebelik dönemi sonunda saglikla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Haftaya cuma 7+1 oluyoruz duyucaz inşallah

Evet canim 4+3 te biz de keseyi gördük bir hafta sonra yolk kesesini gördük haftaya da inşallah kalp atışı Merak etme her şey yolundadır bol bol dua et içini ferah tut inan hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz

Tsh kaç çıktı senin? Benim 3.03 çıktı ilaç kullanıyorum haftaya tekrar ölctürmeye gidicem insallah bende sağlık ocağında yaptırdım ama o degerleri doktora gösterdim ilaç yazdı dahiliyeye yollamadi
Ya ne kötü insanlar var demi. Niye olumsuz örnek veriyorsun hamile kadına. Eline ne geçiyor yani. Belki morali bozulacak strese girecek de birşey olacak. Terbiyesizler
Dünden beri çok kötüyüm arkadaşlar akşam mide bulantim için nane cayi içtim nane pek önerilmiyormus bilginiz var mi
Zencefil çayı iyi gelir cnm bulantıyi azaltirdi kızımda. hep içerdim ama günde 1 fincandan fazla içmemek lazım bu tür seyleri

Ben 5+1de gittim.0.83cm 1cm ye yakın herşey normal dedi.zaten bu değerlerler yaklaşık tahminlerimiz.5haftalik olması da yaklaşık bir tahmin dedi.not baremi:benimki normal yolla hamilelik
Ay benim bayağı geriden geliyo o zaman ya 6+6 dedi bugün doktorum ama 7+6 olmam lazımdı ve benim kesem 0.90 cm 6+6'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…