Teşekkürler bebeğimmKızlar doktora sorduklarımı paylaşayım ;
Çok iştahsızım dedim yemek yemek zorunda değilsin dedi amaaaa günde 2 cevizi muhakkak ye dedi kendini yemek için zorlama dedi..
Çokkk uyuyorum dedim normal dedi :)
Ağır birşey vs kaldırma dedi..
Doğum sonunda 65 kiloyu geçmeyeceksin dedi 53 ile hamile kaldım ..
bol su alımı
Bunları konuştu şimdilik burada ki herkes biliyordur ama yazmak istedim ben , benim gibi ilk gebe çok çünkü
Ben antalyadayım maalesef randevusuz kabul etmıyorlar.Bir sıkıntı olmaz herhalde benim dr kendisi verdi randevu gününü kağıt yazdı direk gel dedi özel olduğu için devletde bende sira bulamiyorum ama hastaneye gidince sabahtan bazı dr lar alabiliyor hoşluk varsa
Canım doktorun hangi güne verdiyse ona gitmelisin..Arkadaşlar benim 28 inde gel dedi kalp atışı için. Ancak devlette randevu bulamıyorum. Bana randevu olarak 11 kasımı verdi yani yaklaşık 15 gün sonra. Sıkıntı olur mu gitmem lazım mı yoksa 11 kasımda mı gideyim randevuya
Siz keseyi görmüş müydünüz? Dıs gebelık tehlıksi için ilk muayene onemlı dıyolar.. Özele gitme şansın varsa kalp atısları ıcın daha once gidebilirsiniz, zaten kalpten sonra yaklasık 1 ay sonraya randevu verıyolarmıs,Arkadaşlar benim 28 inde gel dedi kalp atışı için. Ancak devlette randevu bulamıyorum. Bana randevu olarak 11 kasımı verdi yani yaklaşık 15 gün sonra. Sıkıntı olur mu gitmem lazım mı yoksa 11 kasımda mı gideyim randevuya
sanmam canım neden dersen dün kan verdim sonuç 2586 çıktı 4+5 teAcaba tek mi cift mı olamadığından emin olamadı ki,MahidevranSultan nın sonradan cift kese cıktı bak
Bence yuksek kuzumsanmam canım neden dersen dün kan verdim sonuç 2586 çıktı 4+5 te
ay valla mı diyon canım ay nasıl sevinirim var ya ayyy inşallah RABBİM inşallah yaaBence yuksek kuzum
Benim 4+3 de 2635 çıkmıştı canım yyani neden olmasınsanmam canım neden dersen dün kan verdim sonuç 2586 çıktı 4+5 te
Olur mu oluray valla mı diyon canım ay nasıl sevinirim var ya ayyy inşallah RABBİM inşallah yaa
ceydaaa şu an elim ayağım titriyor yaaa anaaa ama bizde hiç yok ikiz sadece dedem ikizmiş başka da bilmiyorum eşim tarafı da hiç yok RABBİM ol derse neden olmasın kiBenim 4+3 de 2635 çıkmıştı canım yyani neden olmasın
demi o da geldi aklıma ama neden kasık ağrın var mı dedi orayı anlamadım bi yuvarlak gördüm ben ama hemen çekti bi şeyler dedi gitti hay bi kadın doğumda tanıdığımız yok ki anasını satamOlur mu oluremin olamadıgı ıcın dıger doktoru cahırmıstrı yuksek ıhtımalle, 10 gün sonra inşallah sen de guzel Bı surprızle karsılasırsın, eger dıs gebelık rıskı olsaydı 10 gun sonra demezdı daha erken kontrol edelım derdı
İnşallah canım benimceydaaa şu an elim ayağım titriyor yaaa anaaa ama bizde hiç yok ikiz sadece dedem ikizmiş başka da bilmiyorum eşim tarafı da hiç yok RABBİM ol derse neden olmasın ki
Yaa hıc sorma, keske her yerde her branstan Bı tanıdık olsademi o da geldi aklıma ama neden kasık ağrın var mı dedi orayı anlamadım bi yuvarlak gördüm ben ama hemen çekti bi şeyler dedi gitti hay bi kadın doğumda tanıdığımız yok ki anasını satamneymiş ne değilmiş öğrenebileceğimiz
pazartesi hemen kan vermem gerekkkkİnşallah canım benimben 5 gün sonra tekrar ölçtürdüğümde 7059 çıkmıştı yani aşırı yükselmemisti ama yinede 5 gün farka göre yüksekti:)) benim de dayımın ikizleri var ordan galiba benim
valla her branşı bilmem de kadın doğum harbi gerekli ya randevum olmasına rağmen 45 dakka bekledimYaa hıc sorma, keske her yerde her branstan Bı tanıdık olsa
Selam canim benim günüm de seninle aynı 6+0 bugün. Geçen cuma kontrolde keseyi de yolk kesesini de gördük. Doktorum haftaya yani yarın kalp atışını duyabiliriz dedi ama garanti olsun iki hafta sonra gel dedi. Haftaya cuma randevum kalp atışı için gidecez. Bugün duyabilirsiniz belki deSizinle günlerimiz nerdeyse aynı ama benim hesabım 6+0 bugün ve doktor kontorülümüz var keseyi göreceğimi düşünüyorum ama kalp atışları için şüpheliyim daha geç de görülebilir gibi. Hayırlısı olsun güzel haberler le dönmek üzere inşallah
Öyle walla, ben bi de ozele gidiyorum, eşim sinirleniyor her defasında, paramızla rezıl oluyoruz diyevalla her branşı bilmem de kadın doğum harbi gerekli ya randevum olmasına rağmen 45 dakka bekledim
Ay hadi İnşallah canım benimpazartesi hemen kan vermem gerekkkk
Naptiniz cnm gittinizmi doktora? Keseyi görebildinizmiSizinle günlerimiz nerdeyse aynı ama benim hesabım 6+0 bugün ve doktor kontorülümüz var keseyi göreceğimi düşünüyorum ama kalp atışları için şüpheliyim daha geç de görülebilir gibi. Hayırlısı olsun güzel haberler le dönmek üzere inşallah
Ama senin iznin olmadan böylesine kişisel bir durumu söylemesi gerçekten çok nezaketsiz olmuş canım aşırı haklısın. Bende olsam aşırı bozulurdum. Gerçekten insanlar kendileri olunca sır küpü oluyorlar insan kime güveneceğini bilemiyor bazenevet aynı problem ben de de var, söylediğim insanlar birde başkalarına söylüyor. güvendiğim hem de komşum bir diğer komşuma söylemiş ufak bir tartışmamıza sebep oldu. çok erken 3 aydan önce kimsenin bilmesine gerek yok yani. insanlar kendi başına gelince sır gibi saklıyor aslında ama söz konusu başkasıın müjdesi olunca yayma peşin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?