2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkürler bebeğimm

Bir sıkıntı olmaz herhalde benim dr kendisi verdi randevu gününü kağıt yazdı direk gel dedi özel olduğu için devletde bende sira bulamiyorum ama hastaneye gidince sabahtan bazı dr lar alabiliyor hoşluk varsa
Ben antalyadayım maalesef randevusuz kabul etmıyorlar.

Canım doktorun hangi güne verdiyse ona gitmelisin..

Siz keseyi görmüş müydünüz? Dıs gebelık tehlıksi için ilk muayene onemlı dıyolar.. Özele gitme şansın varsa kalp atısları ıcın daha once gidebilirsiniz, zaten kalpten sonra yaklasık 1 ay sonraya randevu verıyolarmıs,

ay valla mı diyon canım ay nasıl sevinirim var ya ayyy inşallah RABBİM inşallah yaa
Olur mu olur emin olamadıgı ıcın dıger doktoru cahırmıstrı yuksek ıhtımalle, 10 gün sonra inşallah sen de guzel Bı surprızle karsılasırsın, eger dıs gebelık rıskı olsaydı 10 gun sonra demezdı daha erken kontrol edelım derdı

demi o da geldi aklıma ama neden kasık ağrın var mı dedi orayı anlamadım bi yuvarlak gördüm ben ama hemen çekti bi şeyler dedi gitti hay bi kadın doğumda tanıdığımız yok ki anasını satam neymiş ne değilmiş öğrenebileceğimiz

ceydaaa şu an elim ayağım titriyor yaaa anaaa ama bizde hiç yok ikiz sadece dedem ikizmiş başka da bilmiyorum eşim tarafı da hiç yok RABBİM ol derse neden olmasın ki
İnşallah canım benim ben 5 gün sonra tekrar ölçtürdüğümde 7059 çıkmıştı yani aşırı yükselmemisti ama yinede 5 gün farka göre yüksekti:)) benim de dayımın ikizleri var ordan galiba benim

Yaa hıc sorma, keske her yerde her branstan Bı tanıdık olsa

Selam canim benim günüm de seninle aynı 6+0 bugün. Geçen cuma kontrolde keseyi de yolk kesesini de gördük. Doktorum haftaya yani yarın kalp atışını duyabiliriz dedi ama garanti olsun iki hafta sonra gel dedi. Haftaya cuma randevum kalp atışı için gidecez. Bugün duyabilirsiniz belki de

Naptiniz cnm gittinizmi doktora? Keseyi görebildinizmi

Ama senin iznin olmadan böylesine kişisel bir durumu söylemesi gerçekten çok nezaketsiz olmuş canım aşırı haklısın. Bende olsam aşırı bozulurdum. Gerçekten insanlar kendileri olunca sır küpü oluyorlar insan kime güveneceğini bilemiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…