2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar 2 gundur mide bulantım basladi bugun daha keskin su saat oldu kahvaltiyi zor yapabiliyorum :KK43:( midem bulanmiyor diye seviniyordum :KK43:(
Bende oyle abla 2 gundur basta benimde yoktu zaman ilerdikce boyle oluyo demek ki yeterki olsunda midem bulansin raziyim❤🌸

Merhaba kızlar umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır çok heyecanlı bir donemmis ve ilk gebelik benimde sat 17 Eylül tahmini doğum 27 Haziran görünüyor benide eklerseniz sevinirim :) aynı zamanda bugün doktor kontrolüne gideceğim 4+5 görünüyor acaba ultrasonda gorunurmu bugün

Merhaba kızlar 2 gundur mide bulantım basladi bugun daha keskin su saat oldu kahvaltiyi zor yapabiliyorum :KK43:( midem bulanmiyor diye seviniyordum :KK43:(
O zaman bendensin:) bugün yine kusarak uyandım çünkü, hala da devam ediyor ama ben uyandıktan sonra ilk birkaç saat sadece kraker gibi şeylere idare ediyorum kahvaltı yapmıyorum onlarla bulantıyı hafiflettikten sonra kahvaltı öğününü atlayarak öğle yemeğine geçiriyorum ( kahvaltı yapmamak sağlıksız ama yumurta ve peyniri düşünmek bile midemin bulamasına yol açıyor) hatta evden bile mutfağa uğramadan çıkıyorum içerde kahvaltı kurulu olduğu için:(

Merhaba kızlar doktordan geliyorum karından baktığında keseyi göremedi gibi oldu alttan baktı sonra gitti başka bi doktoru çağırdı o geldi baktı bi şey gördü kasık ağrın var mı diye sordu bende yok dedim acaba neyden şüphelendi de sordu anlamadım. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. kese var mı dedim var dedi ama bilemedim ya inşallah bi şey yoktur sağlıkla ilerler hamileliğimiz. sat 18 Eylül benim gibi olan var mı acaba ?

Merhaba kızlar umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır çok heyecanlı bir donemmis ve ilk gebelik benimde sat 17 Eylül tahmini doğum 27 Haziran görünüyor benide eklerseniz sevinirim :) aynı zamanda bugün doktor kontrolüne gideceğim 4+5 görünüyor acaba ultrasonda gorunurmu bugün
Hayırlı olsunn♥️ ben 5+1 de görmüştüm sende görebilirsin inşallah 🙏

Merhaba kızlar doktordan geliyorum karından baktığında keseyi göremedi gibi oldu alttan baktı sonra gitti başka bi doktoru çağırdı o geldi baktı bi şey gördü kasık ağrın var mı diye sordu bende yok dedim acaba neyden şüphelendi de sordu anlamadım. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. kese var mı dedim var dedi ama bilemedim ya inşallah bi şey yoktur sağlıkla ilerler hamileliğimiz. sat 18 Eylül benim gibi olan var mı acaba ?
Bilemiyorum ki sen çok endişelenme yine de keseyi gördük dediyse görmüştür yalan söyleyecek değil ya:) kalp atışlarını da duyarsınız 10 gün sonra inşallah canım 🙏💞

Kızlar selam doktordan geldimmm kalp atışlarını duydum bebeğimin :KK28: maşallah hiç bir şeyi yokmuş. Göbeğimden dolayı normal karnımdan duyamadılar ama bir iki gün sonra oradan da duyulur dedi doktorum. Vajinal muayenede çok net duyduk. Kese boş çıkacak diye çok korkmuştum ama çok şükür bir sorun yok :KK36: 1 buçuk ay sonra özel hastanede test yaptır dedi, 2 buçuk ay sonra da tekrar bana gel folik asit kullanmaya devam et dedi. Kasık ağrısı için de gayet normal vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor dedi. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :KK72:

Benimde sat 17 Eylül ve kasık ağrılarım var bir haftadır ara ara bıçak gibi saplanıyor.. bugün doktora gideceğim söylediklerini paylaşırım yakın zamanliyiz en azından fikrimiz olur

Kızlar selam doktordan geldimmm kalp atışlarını duydum bebeğimin :KK28: maşallah hiç bir şeyi yokmuş. Göbeğimden dolayı normal karnımdan duyamadılar ama bir iki gün sonra oradan da duyulur dedi doktorum. Vajinal muayenede çok net duyduk. Kese boş çıkacak diye çok korkmuştum ama çok şükür bir sorun yok :KK36: 1 buçuk ay sonra özel hastanede test yaptır dedi, 2 buçuk ay sonra da tekrar bana gel folik asit kullanmaya devam et dedi. Kasık ağrısı için de gayet normal vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor dedi. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :KK72:
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏💖

evet aynı problem ben de de var, söylediğim insanlar birde başkalarına söylüyor. güvendiğim hem de komşum bir diğer komşuma söylemiş ufak bir tartışmamıza sebep oldu. çok erken 3 aydan önce kimsenin bilmesine gerek yok yani. insanlar kendi başına gelince sır gibi saklıyor aslında ama söz konusu başkasıın müjdesi olunca yayma peşin de
Kesinlikle katiliyorum ya ben mi abartiyorum bizimkiler öyle diyor başkasına söyleme olayi nedir bunun dedikodusunu yapan Allah korusun neyin varsa anlatır konuşmak istemiyorum böyle insanlara Ama soruyorlar israrla tartışmadım eski iş grubundan çiktim söyleyen arkadaşa söyledim sadece ama gerçekten haberi olmadan hoş değil müjde gibi de değil dedikodusu yapılıyor bence herkes sevinmez bu duruma arkadaşı eşi dostu bunu yaparsa

Sevindim canim hayirli olsun insan bi gerçek mi bu felan öyle bi duygu oluyor :)

Canım benimde sat 17 eylül daha bende kalp atışını duymadım

Bilemiyorum ki sen çok endişelenme yine de keseyi gördük dediyse görmüştür yalan söyleyecek değil ya:) kalp atışlarını da duyarsınız 10 gün sonra inşallah canım 🙏💞
inşallah canım ALLAH razı olsun hepimizinki sorunsuz ilerlesin inşallah
Benimde sat 17 Eylül ve kasık ağrılarım var bir haftadır ara ara bıçak gibi saplanıyor.. bugün doktora gideceğim söylediklerini paylaşırım yakın zamanliyiz en azından fikrimiz olur
aynen canım haberini bekliyorum

O zaman bendensin:) bugün yine kusarak uyandım çünkü, hala da devam ediyor ama ben uyandıktan sonra ilk birkaç saat sadece kraker gibi şeylere idare ediyorum kahvaltı yapmıyorum onlarla bulantıyı hafiflettikten sonra kahvaltı öğününü atlayarak öğle yemeğine geçiriyorum ( kahvaltı yapmamak sağlıksız ama yumurta ve peyniri düşünmek bile midemin bulamasına yol açıyor) hatta evden bile mutfağa uğramadan çıkıyorum içerde kahvaltı kurulu olduğu için:KK43:
Ben de çok fenayım kusma yok ama o sürekli bulantı hali hiç gitmiyor. Su bile içemiyorum. Su çok önemli içmem lazım diyorum ama olmuyor içince tekrar alt üst oluyo bünye

Back