MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
Offf bulantı kadar kötü birşey daha yokBen de çok fenayım kusma yok ama o sürekli bulantı hali hiç gitmiyor. Su bile içemiyorum. Su çok önemli içmem lazım diyorum ama olmuyor içince tekrar alt üst oluyo bünye
Ben de yemekten kendimi alamiyorum. Bulantim yok kokulara karsi hassasim. Kahvaltidan kalkiyorum midem kaziniyor resmen. Normalde cok az yiyen insandim. Simdi engel olamiyorum kendime.Ben de çok fenayım kusma yok ama o sürekli bulantı hali hiç gitmiyor. Su bile içemiyorum. Su çok önemli içmem lazım diyorum ama olmuyor içince tekrar alt üst oluyo bünye
Duyarsin canim az kaldi hormonlardan çok ağlak olduk zaten :)Ay bebeğinin kalp atışlarını duyanları okurken bırak duygulanmayi ağlamaya başladım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende duyarimzaten ağlak biriydim gebelikte dahada ağlak oldum
Aynen canim 28 ine ne kaldı kiDuyarsin canim az kaldi hormonlardan çok ağlak olduk zaten :)
Amin canım senin de inşallah , 6+4 de duyduk elhamdulillahRabbim kucagına almayı nasip etsin kaç haftalık duydun kalp atışını canım
İnşallah canım Rabbim sana da nasip etsinAyy abla cook sevindim senin adina bizede dua et haftaya cumrtesi insallah bende duyarim su gunler cabuk gecsede o gun gelse diye bakiyorum
Ay patatesi kusmak çok zorOfff bulantı kadar kötü birşey daha yokbenim neyse ki şimdi biraz hafifledi sana tavsiyem patates haşlayıp ye kraker gibi şeyler hep yanında bulunsun kusup kurtulmak istiyorsan da tuzlu su iç
Arkadaşlar benim 28 inde gel dedi kalp atışı için. Ancak devlette randevu bulamıyorum. Bana randevu olarak 11 kasımı verdi yani yaklaşık 15 gün sonra. Sıkıntı olur mu gitmem lazım mı yoksa 11 kasımda mı gideyim randevuyaAynen canim 28 ine ne kaldı ki
Acaba tek mi cift mı olamadığından emin olamadı ki,Merhaba kızlar doktordan geliyorum karından baktığında keseyi göremedi gibi oldu alttan baktı sonra gitti başka bi doktoru çağırdı o geldi baktı bi şey gördü kasık ağrın var mı diye sordu bende yok dedim acaba neyden şüphelendi de sordu anlamadım. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. kese var mı dedim var dedi ama bilemedim ya inşallah bi şey yoktur sağlıkla ilerler hamileliğimiz. sat 18 Eylül benim gibi olan var mı acaba ?
4 Eylül canım , yok canım vajinal bakmadıMaşallah sizin sat ne zamandı vajinal ultrason la mı gördünüz
Pazartesi ben de boyle güzel şeyler yazarım insallah, bugun ne cok kontrole giden olmus oylehem de nasılll doktor duydu kalp seslerini hemen ooooo maşallah aslan gibi dedi çok mutlu oldum
Az kaldı az, biz de duycaz inşallahAy bebeğinin kalp atışlarını duyanları okurken bırak duygulanmayi ağlamaya başladım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende duyarimzaten ağlak biriydim gebelikte dahada ağlak oldum
Amin canım inşallahAy bebeğinin kalp atışlarını duyanları okurken bırak duygulanmayi ağlamaya başladım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende duyarimzaten ağlak biriydim gebelikte dahada ağlak oldum
Ay patatesi kusmak çok zorlütfen yerseniz bol suyla yiyin tavsiye
Bir sıkıntı olmaz herhalde benim dr kendisi verdi randevu gününü kağıt yazdı direk gel dedi özel olduğu için devletde bende sira bulamiyorum ama hastaneye gidince sabahtan bazı dr lar alabiliyor hoşluk varsaArkadaşlar benim 28 inde gel dedi kalp atışı için. Ancak devlette randevu bulamıyorum. Bana randevu olarak 11 kasımı verdi yani yaklaşık 15 gün sonra. Sıkıntı olur mu gitmem lazım mı yoksa 11 kasımda mı gideyim randevuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?