2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de çok fenayım kusma yok ama o sürekli bulantı hali hiç gitmiyor. Su bile içemiyorum. Su çok önemli içmem lazım diyorum ama olmuyor içince tekrar alt üst oluyo bünye
Offf bulantı kadar kötü birşey daha yok benim neyse ki şimdi biraz hafifledi sana tavsiyem patates haşlayıp ye kraker gibi şeyler hep yanında bulunsun kusup kurtulmak istiyorsan da tuzlu su iç

Ben de çok fenayım kusma yok ama o sürekli bulantı hali hiç gitmiyor. Su bile içemiyorum. Su çok önemli içmem lazım diyorum ama olmuyor içince tekrar alt üst oluyo bünye
Ben de yemekten kendimi alamiyorum. Bulantim yok kokulara karsi hassasim. Kahvaltidan kalkiyorum midem kaziniyor resmen. Normalde cok az yiyen insandim. Simdi engel olamiyorum kendime.

Ailelere söyleme konusunu konuşmuşsunuz :)
Ben Cumartesi kontrolden sonra kendi aileme söylücem . Annem ve anlamlar ve eşleri söylerken tembihliyorum zaten asla kimseye söylemiyorlar .
eşimin ailesi ile konuşmuyoruz o yüzden onlara söylemicez .
Geri kalan herkes göbeğim ne zaman çıkarsa o zamana anlarlar.. ben pek sevmiyorum herkese duyurmayı . Olan var olmayan var kem gözlüsü var Bide bilince bana faydası olmayacak şeyi başkalarına söylesem ne söylemesem ne

herkes içinden ne geliyorsa onu yapsın . Çünkü en doğrusu odur

Offf bulantı kadar kötü birşey daha yok benim neyse ki şimdi biraz hafifledi sana tavsiyem patates haşlayıp ye kraker gibi şeyler hep yanında bulunsun kusup kurtulmak istiyorsan da tuzlu su iç
Ay patatesi kusmak çok zor lütfen yerseniz bol suyla yiyin tavsiye

Aynen canim 28 ine ne kaldı ki
Arkadaşlar benim 28 inde gel dedi kalp atışı için. Ancak devlette randevu bulamıyorum. Bana randevu olarak 11 kasımı verdi yani yaklaşık 15 gün sonra. Sıkıntı olur mu gitmem lazım mı yoksa 11 kasımda mı gideyim randevuya

Acaba tek mi cift mı olamadığından emin olamadı ki, MahidevranSultan nın sonradan cift kese cıktı bak

Az kaldı az, biz de duycaz inşallah

Amin canım inşallah

Bir sıkıntı olmaz herhalde benim dr kendisi verdi randevu gününü kağıt yazdı direk gel dedi özel olduğu için devletde bende sira bulamiyorum ama hastaneye gidince sabahtan bazı dr lar alabiliyor hoşluk varsa

Kızlar doktora sorduklarımı paylaşayım ;
Çok iştahsızım dedim yemek yemek zorunda değilsin dedi amaaaa günde 2 cevizi muhakkak ye dedi kendini yemek için zorlama dedi..
Çokkk uyuyorum dedim normal dedi :)
Ağır birşey vs kaldırma dedi..
Doğum sonunda 65 kiloyu geçmeyeceksin dedi 53 ile hamile kaldım ..
bol su alımı
Bunları konuştu şimdilik burada ki herkes biliyordur ama yazmak istedim ben , benim gibi ilk gebe çok çünkü

Bana bir yardımcı olun fikir verin arkadaşlar. Yukarda yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…