2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar gebe olduğunuzu kimlere söylediniz aileler falan biliyor mu? Ben eşimi uyarmama rağmen arkadaşlarına söylemiş açıkçası sanki duyurmak için erken gibi geliyor
evet aynı problem ben de de var, söylediğim insanlar birde başkalarına söylüyor. güvendiğim hem de komşum bir diğer komşuma söylemiş ufak bir tartışmamıza sebep oldu. çok erken 3 aydan önce kimsenin bilmesine gerek yok yani. insanlar kendi başına gelince sır gibi saklıyor aslında ama söz konusu başkasıın müjdesi olunca yayma peşin de

Hoşgeldiniz aramıza 🙃

Ben de dün kan testi vermiştim. Sonuç 451 çıktı. Ben zaten geç döllenme olabileceğini düşünüyordum. Bence 4 haftalık hamileyim. Haftaya Cuma randevum var bakalım inşaallah görebilirim 😊
Hoşbulduk canım bakalım bugün tekrar kan vercem yükselme var mı diye bir iki hafta sonra da kadın doğuma giderim diyorum bir sıkıntım olmazsa
Sizin ilk mi cumaya görürsün bence 🥰

Meraba hanımlar bugün ilk ultrason a girdim karından baktı kese göründü 4+6 gün ultrason a göre boyutu 10.9 mm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Herkesin dediği gibi sat la ultrason uymaya biliyormuş benim ki sat a göre geri inşallah Bi sıkıntı olmadan kucağımıza alırız.

Kızlar gebe olduğunuzu kimlere söylediniz aileler falan biliyor mu? Ben eşimi uyarmama rağmen arkadaşlarına söylemiş açıkçası sanki duyurmak için erken gibi geliyor

ben sadece çok yakın bir arkadaşıma söyledim. Başka hiç kimse bilmiyor. Pazartesi doktora gideceğim ilk kez. Olumlu olursa ailelere söyleceğiz. Arkadaşlara akrabalara söylemek için 12.haftayı bekleyelim diyorum ama ailelere söyledikten sonra muhtemelen yavaş yavaş yayılacaktır.
İş yerime de söylemedim. Eğer fazla bulantım rahatsızlığım olmazsa 12. Haftaya kadar dayanacağım iş yeri için de.

Merhaba bugün kan sonuçlarımı aldım. Çok şükür hamileyim. Adete 2 gün varken 322 çıkmış değer. 2. Çocuğum olacak inşallah. Sat 23 eylül tdt 30 haziran 24 yaşındayım. Beni de ekler misiniz. 😊

Ablalar ben 2 gunden beri bulanti yasiyorum sabahlari dun sabahtn sonra bulantim geciyodu ama bugun gecmiyo ve bulaniyo canim hic birsey yemek istemiyo ama midemde kaziniuo sizde de oyle basta yoktu ama yeni basladi bu durum bende

Bizde ailelere söyledik eşim arkadaş çevresine söylemiş ama ben erken gibi düşünüyorum. Sabırsızlandı dinlemedi beni
Esim is arkadslarina soylemis hatta baba oluyorum diyerektn baklava dagitti herkese ailelerimize soyledik sadece akrablr filan bilmiyo tam belli olunca aileler.soyler artik 😊

Merhaba bugün kan sonuçlarımı aldım. Çok şükür hamileyim. Adete 2 gün varken 322 çıkmış değer. 2. Çocuğum olacak inşallah. Sat 23 eylül tdt 30 haziran 24 yaşındayım. Beni de ekler misiniz. 😊
Merhabalar gozunaydin🥰
Ablalar ben 2 gunden beri bulanti yasiyorum sabahlari dun sabahtn sonra bulantim geciyodu ama bugun gecmiyo ve bulaniyo canim hic birsey yemek istemiyo ama midemde kaziniuo sizde de oyle basta yoktu ama yeni basladi bu durum bende
6.haftaya girince dananın kuyruğu kopuyor 😅 öncesinde pek bisey hissetmiyor insan
Yaaaa göz yaşlarımı tutamadım nasıl güzeldi kalp atışı kesesi , çokça şükür .. allah herkese sağlıklı bu süreci tamamlamayı nasip etsin
Çok sevindim canım. Hep diyorum videoya çekin mutlaka eve gelince izlersiniz🥰

Yaaaa göz yaşlarımı tutamadım nasıl güzeldi kalp atışı kesesi , çokça şükür .. allah herkese sağlıklı bu süreci tamamlamayı nasip etsin
Ayy abla cook sevindim senin adina bizede dua et haftaya cumrtesi insallah bende duyarim su gunler cabuk gecsede o gun gelse diye bakiyorum🤲🌹

Benim koca kuru fasulye istedi bugün haşlamaya koydum ama kokudan mutfağa giremiyorum deliriciim🤧
Bugün daha çok bulanıyor sanki midem. Kusmamak için kendimle mücadele ediyorum
Al benden de o kadar abla buzdolabin kapagini acmaya cekinir oluyorum

Benim koca kuru fasulye istedi bugün haşlamaya koydum ama kokudan mutfağa giremiyorum deliriciim🤧
Bugün daha çok bulanıyor sanki midem. Kusmamak için kendimle mücadele ediyorum
Allah yardimcin olsun nasilda kokuyodur simdi 😂😂😂

Merhaba kızlar 2 gundur mide bulantım basladi bugun daha keskin su saat oldu kahvaltiyi zor yapabiliyorum :(( midem bulanmiyor diye seviniyordum :((

Back