Cnm gebelik çizerken yanlış olmuş sanırım 25 haftalik gebe gözüküyorsun suanBen de Haziran annesi olacağım inşallah kızlar 5+2 olduk beta hcg 10000yarın doktora gideceğiz inşallah görürüm miniğimi
Bende aynı durumdayım canım birkaç gün öncesine kadar iyiydim aniden başladı iki gündür sabahları kusarak uyanıyorum. Ve bütün gün devam ediyor. Sanırım İkizler olduğu için ama oğlumda da aynısı olmuştu benim bünyemle alakalı sanırımSlm kizlar nasilsiniz ben fazla giremiyorum malum bulantilar çok ama çok fazla artik dayanalicak gibi değil o kadar fena ki evimde duramıyorum 7+2 gunluk olduk ama daha da fazlalasiyor sanki her gecen gün bir şeyden tiksiniyorum yiyecek bir şey kalmadı resmen sizde benim gibimisiniz nasil bir care buldunuz dr ilaç yazdı ama hiç bir etkisi yok valla resmen can çekişiyorum o kadar kötü
Ay canım yaaaa yerim seniHayırlı olsun canım. Yemek sayfalarını gezinirken altta hamilelik takvimi gördüm, çok sevindim. Saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah
Ikiz mi Allah yardim etsin cnm seninki daha zorBende aynı durumdayım canım birkaç gün öncesine kadar iyiydim aniden başladı iki gündür sabahları kusarak uyanıyorum. Ve bütün gün devam ediyor. Sanırım İkizler olduğu için ama oğlumda da aynısı olmuştu benim bünyemle alakalı sanırım
Evet ikiz bakmakta da zor olacak ama kız olurlarsa sıkıntı yok hatta canıma minnet hayalim gerçek olurIkiz mi Allah yardim etsin cnm seninki daha zor
Canım ultrason aletlerinin kalitesine göre olabilir kişiden kişiye de degisebilir çünkü ben geçen hafta gittiğimde 4+1 yazıyordu ve karından gorebildik burda okudugumda ama alttan görülmüş bazı kişilerin stres yapmaBenimde sat 17 Eylül daha keseyi görmedim
Sizinle günlerimiz nerdeyse aynı ama benim hesabım 6+0 bugün ve doktor kontorülümüz var keseyi göreceğimi düşünüyorum ama kalp atışları için şüpheliyim daha geç de görülebilir gibi. Hayırlısı olsun güzel haberler le dönmek üzere inşallahHayırlı sabahlar kızlarrr 6+6 oldum Bugün veee doktor kontrolüm var inşallah ultrasonda kalp atışını ve keseyi görürüzbana kalsa biraz daha bekleyip gidecektim ama eşim çok heyecanlı hemen gitmek istediii
Yaa hadi inşallah o zaman benimki de görülür umarım salı günü gidicem ben de haftaya :)Canım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalım
Bizimki de 27 sinde umarım kalp atışını duyabiliriz çünkü aileme söylemek için sabırsızlanıyorumOnları görürsün bence cnmm benim ilk randevum 29 Ekim'de on gün sonra da kalp atışı için gelirsiniz dedi doktorumuzbakalım heyecan ile bekliyoruz.
Merhaba sat 18 Eylül, pazartesi günü kan testim 133, çarşamba 389 çıktı sizce tahminen kese ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Evet keseyi kısmetse göreceğiz bir de faranjit oldum ilac yazar inşMerhaba canım, benim de sat 18 Eylül :)
Cumartesi keseyi görmek için mi gideceksin? Kalp atışı için henüz erken sanırım bizim için değil mi
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın en kısa süredeEvet keseyi kısmetse göreceğiz bir de faranjit oldum ilac yazar inş
Hayırlı sabahlar canım, bence görürsünüz ikisini deHayırlı sabahlar kızlarrr 6+6 oldum Bugün veee doktor kontrolüm var inşallah ultrasonda kalp atışını ve keseyi görürüzbana kalsa biraz daha bekleyip gidecektim ama eşim çok heyecanlı hemen gitmek istediii
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var korunmuyorduk dün mide krampları ile hastaneye gittim degerim 78 çıktı önce beta bakalım dediler iyiki öyle yapmışız ins sorunsuz buyur hepinize sağlıklı günler
İnşallah canımHayırlı sabahlar canım, bence görürsünüz ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?