2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Slm kizlar nasilsiniz ben fazla giremiyorum malum bulantilar çok ama çok fazla artik dayanalicak gibi değil o kadar fena ki evimde duramıyorum 7+2 gunluk olduk ama daha da fazlalasiyor sanki her gecen gün bir şeyden tiksiniyorum yiyecek bir şey kalmadı resmen sizde benim gibimisiniz nasil bir care buldunuz dr ilaç yazdı ama hiç bir etkisi yok valla resmen can çekişiyorum o kadar kötü

Ben de Haziran annesi olacağım inşallah kızlar 5+2 olduk beta hcg 10000 yarın doktora gideceğiz inşallah görürüm miniğimi
Cnm gebelik çizerken yanlış olmuş sanırım 25 haftalik gebe gözüküyorsun suan
Bu arada gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip.etsin

Bende aynı durumdayım canım birkaç gün öncesine kadar iyiydim aniden başladı iki gündür sabahları kusarak uyanıyorum. Ve bütün gün devam ediyor. Sanırım İkizler olduğu için ama oğlumda da aynısı olmuştu benim bünyemle alakalı sanırım

Hayırlı olsun canım. Yemek sayfalarını gezinirken altta hamilelik takvimi gördüm, çok sevindim. Saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah
Ay canım yaaaa yerim seni Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ikiz mi Allah yardim etsin cnm seninki daha zor

Benimde sat 17 Eylül daha keseyi görmedim
Canım ultrason aletlerinin kalitesine göre olabilir kişiden kişiye de degisebilir çünkü ben geçen hafta gittiğimde 4+1 yazıyordu ve karından gorebildik burda okudugumda ama alttan görülmüş bazı kişilerin stres yapma

Sizinle günlerimiz nerdeyse aynı ama benim hesabım 6+0 bugün ve doktor kontorülümüz var keseyi göreceğimi düşünüyorum ama kalp atışları için şüpheliyim daha geç de görülebilir gibi. Hayırlısı olsun güzel haberler le dönmek üzere inşallah

Merhaba sat 18 Eylül, pazartesi günü kan testim 133, çarşamba 389 çıktı sizce tahminen kese ve kalp atışı ne zaman duyulur?

6haftalıkran sonrakese ve kalp atışı görebilirsiniz
Merhaba sat 18 Eylül, pazartesi günü kan testim 133, çarşamba 389 çıktı sizce tahminen kese ve kalp atışı ne zaman duyulur?

Hayırlı sabahlar canım, bence görürsünüz ikisini de

Merhaba arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var korunmuyorduk dün mide krampları ile hastaneye gittim degerim 78 çıktı önce beta bakalım dediler iyiki öyle yapmışız ins sorunsuz buyur hepinize sağlıklı günler

Hoşgeldiniz aramıza

Ben de dün kan testi vermiştim. Sonuç 451 çıktı. Ben zaten geç döllenme olabileceğini düşünüyordum. Bence 4 haftalık hamileyim. Haftaya Cuma randevum var bakalım inşaallah görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…