- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
Yaa tatli hamur isi vs zaten sagliksiz fazlasiyla. Kizartma falan da tuketmemek lazmEvet ya bak şimdi hatırladım,hamurisi gıdalar da yeme dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tatli hamur isi vs zaten sagliksiz fazlasiyla. Kizartma falan da tuketmemek lazmEvet ya bak şimdi hatırladım,hamurisi gıdalar da yeme dedi.
Yiyebiliyosak yiyelim de yiyemiyoruz bi ara sanki tatlı düşünmek bile midemi bulandirdi şu an:) Ama dün sütlü tatlı yemiştim.Yine de dikkat etmek en iyisi ama her zaman mümkün degil senin kilo fazla degil baya bi yuvarlanmazsinSagliksiz Kilo alimina sebep oldugu icin demis anladgm kadaryla ya ama hamile olunca her seyi canin cekmiyor mu kural boyleydi en son hepsinden azcik azcik yiyelm bence. Ben zaten 52kiloyum azcik bebis buyuse öne dogru yuvarlanirim kilo almazsam
Kiz yok minik bir cocuk gormustum gecende. Okul cantasi kocaman,annesi sirtina taktigi an arkaya dogru gittiydi ondan yola cikip kendime uyarladim mide bulantisi varsa zaten bazi seyler de kokuyormus,Allah isimizi kolaylastirsinYiyebiliyosak yiyelim de yiyemiyoruz bi ara sanki tatlı düşünmek bile midemi bulandirdi şu an:) Ama dün sütlü tatlı yemiştim.Yine de dikkat etmek en iyisi ama her zaman mümkün degil senin kilo fazla degil baya bi yuvarlanmazsin
Çok sağol canım ondan önce nolur nolmaz bir doktora uğrayayım dedim çok evhamlıyım sanırımHalsizlik fena eve geç dinlen canim bi de ayran içtim tuzsuz iyi geldi sen de yap toparlarsin biraz
Sorma ya evham konusunda ben de aynıyım ama ağrın sızın olduysa git canim bulantidan korkma ben de bu sefer en az iki hafta gitmemeye calisicamÇok sağol canım ondan önce nolur nolmaz bir doktora uğrayayım dedim çok evhamlıyım sanırım
İnşallah öyle olmaz sağlikla iyi gider de almayiz fazla ya Amin canim inşallah kolaylastirirKiz yok minik bir cocuk gormustum gecende. Okul cantasi kocaman,annesi sirtina taktigi an arkaya dogru gittiydi ondan yola cikip kendime uyarladim mide bulantisi varsa zaten bazi seyler de kokuyormus,Allah isimizi kolaylastirsin
Gözün Aydin amin canim inşallahKızlar dr dan geldim durumu anlattım o yüzen vajinadan bakmadi sıkıntı yaşamayalım dedi keseyi gördük kesen su dolmus dedi ayın 28 de gel kabini dinleyelim şimdilik durum çok güzel dedi leke var diye anlatınca ilişkiyi yasakladı eşimde yanımdaydı ilaçlarına devam et dedi 5 ile 6 haftalık duruyor kese boyun dedi bakalim kızlar inşallah 28 inde duyarım kalbini
Maaşallah çok sevindim. Lekelenme olanlarda ilişki yasaklıyor doktor bize de yasakladı.Kızlar dr dan geldim durumu anlattım o yüzen vajinadan bakmadi sıkıntı yaşamayalım dedi keseyi gördük kesen su dolmus dedi ayın 28 de gel kabini dinleyelim şimdilik durum çok güzel dedi leke var diye anlatınca ilişkiyi yasakladı eşimde yanımdaydı ilaçlarına devam et dedi 5 ile 6 haftalık duruyor kese boyun dedi bakalim kızlar inşallah 28 inde duyarım kalbini
Çok fazla dip balığı tüketmeyin diyorlar. (Barbun gibi)Kizlar doktorlariniz balik tuketimiyle ilgili bilgi verdi mi size? Benim doktor bisiler dediydi ama ben unuttum sizin bilgijiz var mi? Balik kizartma yiyebilir miyiz acaba? İcndeki civa orani tehlikeli mi?
Amanın çok sevindim kızGrubumuzda ikize hamile varKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Ay ne güzelKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Sağol canımGözün Aydin amin canim inşallah
Bizde öyle canım vallaMaaşallah çok sevindim. Lekelenme olanlarda ilişki yasaklıyor doktor bize de yasakladı.
Hoş zaten biz korkuyoruz hamileliği ogrendigimizden beri